vineri, 13 iunie 2014

Contestaţia clubului de fotbal feminin Navobi Iaşi stârneşte „valuri” la Bucureşti !


CS Navobi Iaşi pe stadionul din Dealul Copoului

În ultima etapă a turneului play-out din Superliga de fotbal feminin, pe teren propriu, Fair Play Bucureşti a învins cu 6-1 pe CS Navobi Iaşi şi a trimis echipa patronată de Adrian Ambrosie în eşalonul secund. Numai că, victoria bucureştencelor s-a produs pe “toloaca” de pe terenul Politehnica din Capitală, care nu corespunde standardelor naţionale şi internaţionale pentru un joc de fotbal. În aceste condiţii, CS Navobi Iaşi a făcut contestaţie şi aşteaptă în continuare răspunsul FRF, decisă să meargă şi la TAS dacă va fi nevoie ! Referitor la acest caz, conducerea CS Navobi Iaşi ne trimite următorul comunicat:   
După Contestaţia făcută de gruparea ieşeana în ziua de duminică, 8 iunie 2014, la meciul din Superliga de fotbal feminin dintre Fair Play Bucureşti şi Navobi Iaşi cu privire la dimensiunile terenului de joc, Comisia de disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a amânat judecarea cazului pentru miercuri, 18 iunie, motivul fiind lipsa raportului de joc al arbitrului care nu a ajuns la Federaţie.
Nu ştim cum să interpretăm această situaţie, însă oficialii implicaţi în acest caz au spus că nu au măsurat terenul înainte de începerea jocului aşa cum prevede regulamentul deoarece nu au avut ruletă de măsurat, ceea ce este total neadevărat deoarece li s-a pus la dispoziţie de către delegatul echipei oaspete 2 rulete !!! Apoi domnii arbitri au spus că un oficial din FRF (cine o fi acel “şef”???) le-a comunicat telefonic să dea drumul la joc deoarce terenul a fost omologat, iar echipa Fair Play Bucureşti a prezentat o copie a unui document de omologare, dar fără semnătură şi fără ştampilă !!!
Suntem extrem de curioşi cum se va rezolva şi ce va decide Comisia abilitată de FRF în soluţionarea acestui caz interesant !!! Vom reveni cu noi informaţii…”, semnează Clubul Sportiv Navobi Iaşi, al cărui deviză este "Performanţă în sport şi caracter !". Oare aceeaşi deviză ar putea exista şi la FRF ?
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu