duminică, 1 iunie 2014

Pe malurile Begăi: Primele 17 medalii pentru gimnastele de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi !




În intervalul de timp 29 mai-1 iunie 2014, Sala Clubului Sportiv Şcolar Bega din Timişoara găzduieşte Campionatul Naţional Şcolar la gimnastică ritmică.  Competiţia de pe malurile Begăi este deschisă pentru toate categoriile de vârstă, de la mica gimnastă, până la senioare. Concursul reuneşte la start 350 de gimnaste de la 14 cluburi din ţară, printre ele fiind şi de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi, sportivele din zona Moldovei fiind antrenate de Constantin Radu, Cătălina Radu şi Oana Cozma.
La categoria a IV-a (8-10 ani), clubul ieşean din “Bularga” a cucerit nu mai puţin decât 17 medalii pe malurile Begăi, dintre care 7 de aur, 5 de argint şi alte 5 de bronz.
În componenţa Laura Aniţei, Iustina Coşarcă, Claudia Postu, Denisa Isac, Maria Verdeş, Delia Ţurlui, CSŞ Anghel Saligny Iaşi a cucerit medalii de aur la ansamblu şi pe echipe. Clubul condus de antrenorul coordonator Constantin Radu s-a mai impus şi în întrecerile de la individual compus şi pe obiecte, acolo unde a mai cucerit 15 medalii (5+5+5), ocupând toate podiumurile de premiere. Astfel, Laura Aniţei a cucerit 5 medalii de aur, Iustina Coşarcă a dobândit 2 medalii de argint şi alte 3 de bronz, Claudia Postu a cucerit 3 medalii de argint şi una de bronz, iar Denisa Isac a cucerit medalia de bronz la panglică.
La categoria “Mica gimnastă”, ieşencele au ocupat de două ori locul 4, pe echipe şi la individual compus, prin Crina Drăcşanu.
CSŞ Anghel Saligny Iaşi continuă parcursul de pe malurile Begăi, cu participarea la categoria a III-a (prin Brighenti Roxana) şi categoria a II-a (cu Verdeş Andreea, Popa Ştefana, Ungureanu Andra, Moisă Daria), acolo unde se aşteaptă noi medalii pentru generaţia de aur din gimnastica ritmică moldavă ! Din păcate, senioarele ieşene Pavel Diana şi Şufaru Mădălina nu au fost primite în concurs, după unele probleme medicale. Vom reveni !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu