duminică, 6 iulie 2014

CSMS Iaşi, înfrângere la limită în primul amical din Slovenia



Duminică seară, în primul meci disputat în cantonamentul de pregătire din Slovenia, am consemnat CSMS Iaşi - FK Jagodina (Serbia) 1-2 (0-1). Pentru ieşeni a înscris Bădic, în min. 67, golurile echipei adverse fiind reuşite în minutele 31 şi 76. Antrenorul Marius Lăcătuş a trimis în teren următoarea echipă în prima repriză: Caparco - Voicu, Mihalache, Plămadă, Vladu – Bosoi, Olah, Johnson, Novac - Pălimaru, Bole.
În repriza a doua, la ieşeni au evoluat Grahovac - Mitic, Visa, L. Munteanu, Ţigănaşu - Dedu, Cretu, L.Mihai, Bădic - Marquinho, Veraja.
La finalul disputei, preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat: “A fost un meci bun, cu o echipă valoroasă, clasată pe locul 3 în prima ligă din Serbia şi finalistă în Cupa Serbiei. Pot spune că a fost un antrenament util pentru băieţii noştri !”.
Vă reamintim că în turul al II-lea preliminat din Europa League, FK Jagodina va întâlni pe CFR Cluj.
În cel de-al doilea cantonament de pregătire al verii, delegaţia echipei de fotbal CSMS Iaşi este cazată la Hotelul Vivat (4 stele), din staţiunea balneară Moravske-Toplice, din Slovenia, până la 13 iulie.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu