miercuri, 30 iulie 2014

Locuri pe podium pentru boxerii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi


Secţia de box CFR - CSŞ Unirea Iaşi

În urmă cu puţine zile, la invitaţia Clubului Sportiv Torpedo Zărneşti, secţia de box CS CFR-CSŞ Unirea Iaşi a participat la cea de-a doua ediţie a Cupei Oraşului Zărneşti.
Antrenorii Nicu Brânzei şi Constantin Brânzei au deplasat un lot alcătuit din cadeţi şi juniori, care au urcat de 4 ori pe podiumul competiţiei, după cum urmează:
- Locul I – Ionuţ Roman (cat. 25 kg, născut în 2005), Denis Ferariu (cat. 32 kg, născut în 2002), Ionuţ Anchidin (cat. 68 kg, născut în 1999).
- Locul al II-lea: Ionuţ Mazdrag (cat. 70 kg, născut în 2000).
La turneul mai sus amintit au participat pugilişti de la cluburile CFR-CSŞ Unirea Iaşi, Voinţa Oneşti, Torpedo Zărneşti, CSM Braşov, Progym Gheorghieni, CS Siderurgica Hunedoara, CS BOX Club Stejarul Danes şi CSM Dunărea Galaţi.
La finalul competiţiei, antrenorii clubului ceferist ieşean, Nicu Brânzei şi Constantin “Tinu” Brânzei (tată şi fiu) ne-au declarat:
“Suntem mulţumiţi de evoluţia sportivilor noştri la turneul de la Zărneşti, acolo unde am fost contactaţi şi de cei de la CSŞ Bălţi, din Republica Moldova, pentru participarea noastră la un turneu de box pentru copii, în perioada următoare. În sala noastră de antrenamente din Gara Socola, vom continua pregătirile pentru participarea la următoarele competiţii. Pe 30 august suntem invitaţi la a treia ediţie a Cupei Oneşti la box, organizată de CS Voinţa Oneşti, iar din 8 septembrie avem posibilitatea să participăm la Campionatele Naţionale de box pentru cadeţi, de la Sulina”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu