miercuri, 9 iulie 2014

Prima victorie pentru CSMS Iaşi în cantonamentul din Slovenia


Sursa foto: CSMS Iaşi

În cadrul cantonamentului de pregătire din Slovenia, meciul de pregătire dintre CSMS Iaşi şi FC Slovacko (Cehia) nu s-a mai disputat ieri din cauza unor probleme organizatorice. După anularea acelei întâlniri, a fost programat miercuri, 9 iulie, meciul amical dintre CSMS Iaşi şi echipa de liga a treia din Slovenia, NK Beltinci.
În partida de astăzi, formaţia de start a echipei din Dealul Copoului a fost: Grahovac - Mitic, Visa, Plămadă, Vladu - Bosoi, Olah, Creţu, Marquinho – Liviu Mihai, Dobre.
La pauză, elevii lui Marius Lăcătuş conduceau cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Dobre şi Creţu. În repriza secundă, CSMS Iaşi a intrat pe teren în următoarea alcătuire: Grecu - Voicu, Mihalache, L. Munteanu, Ţigănaşu - Novac, Dedu, Bole, Călugaru - Pălimaru, Damir.
În final, CSMS Iaşi învinge pe mai modesta formaţie NK Beltinci cu scorul de 8-1 (2-0). Au marcat: Dobre ‘25, Creţu ‘35, Călugaru ‘47, Bole (de 3 ori, în min. 52, ‘56 şi ‘75), Ţigănaşu ‘60, Pălimaru ‘78. Golul slovenilor a fost înscris în minutul 84. Joi, CSMS Iaşi va juca un nou amical, cu echipa Academiei Puskas, din Ungaria.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu