luni, 14 iulie 2014

Punct final: prima etapă a caravanei ‘’Mingea e la voi!’’ s-a încheiat !



“Mii de kilometri, mii de mingi, mii de zambete. Asa as caracteriza pe scurt prima etapa de impartire a celor 5000 de mingi din totalul de 15000 destinate centrelor de copii si juniori ale membrilor afiliati la FRF.
In mai putin de o luna, caravana a acoperit 42 de judete impartind mingile de calitate superioara tinerilor fotbalisti ai tarii noastre. A fost o perioada solicitanta, dar multumirea sufleteasca nu poate fi cuantificata atunci cand stii ca ai facut lucrul necesar si asteptat de cei ce reprezinta viitorul fotbalului romanesc.
Le multumesc dragilor mei colegi care m-au insotit in acest itinerar frumos: Miodrag Belodedici, Jean Vladoiu, Gabriel Berceanu, Romeo Banica, Gabi Safta, George Stucan, Mihai Petrache si Rafael. Am mai spus-o si o repet: numai investind de la baza piramidei, putem obtine adevarata peformanta la varf.
Cu responsabilitate, rabdare, incredere si curaj, viitorul suna bine!”, a mentionat pe blogul sau ieseanul Ciprian Paraschiv, Director de dezvoltare în cadrul FR Fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu