miercuri, 30 iulie 2014

Victorie în Franţa pentru tenismenul Bogdan Ionuţ Apostol şi România !


Bogdan Ionuţ Apostol

În localitatea franceză La Rochelle au debutat miercuri, 30 iulie, meciurile Zonei C din cadrul Campionatului European de tenis pentru echipele de juniori (U 18). Printre competitoarele de la „European Summer Cups” se află şi România, care a pornit în luptă cu ieşeanul Bogdan Ionuţ Apostol, Nicolae Frunză şi Bogdan Borza, căpitanul nejucător fiind Ionuţ Moldovan.
În prima partidă de la La Rochelle, România a învins astăzi Israel cu scorul de 3-0, după următoarele rezultate individuale:
-
Bogdan Ionuţ APOSTOL - Ben PATAEL 6-4, 6-3;
- Nicolae FRUNZĂ - Tal GOLDENGOREN 6-2, 6-2;
- Nicolae FRUNZĂ / Bogdan BORZA - Emil SAVELJEV / Ben PATAEL 6-2, 6-2.
În celălalt meci al zilei, Ucraina a învins Grecia cu scorul de 3-0.
Joi, 31 iulie, de la ora 12.00, în semifinalele competiţiei sunt programate meciurile Ucraina (nr. 4) – Franţa (nr. 2) – pe terenul central şi România (nr. 3) – Italia (nr. 1) – pe terenul nr. 7. Echipele învingătoare vor promova la turneul final de la Veneţia (Italia) din perioada 4-6 august 2014.
Echipa Italiei prezintă un lot puternic de jucători, alcătuit din Quinzi Gianluigi (care a câştigat anul trecut turneul juniorilor de la Wimbledon şi care a solicitat anul acesta, cu întârziere, un wild-card pe tabloul principal la Trofeul Municipiului Iaşi, dar nu i s-a putut oferi decât un ultim wild-card în calificări, celelalte fiind deja atribuite), Baldi Filippo şi Berrettini Matteo, căpitanul nejucător fiind Navarra Mose.          
În turneul de consolare (locurile 5-6), tot joi şi tot de la ora 12.00 se va juca meciul Israel – Grecia, pe terenul nr. 5 al arenei de la “Tennis Club Rochelais”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu