luni, 28 iulie 2014

Wesley Lopes da Silva, jucător cu acte în regulă la CSMS Iaşi



Wesley Lopes şi Florin Prunea (Sursa foto: CSMS Iaşi)

Atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat, luni, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu gruparea de Liga I, CSMS Iaşi.
"HABEMUS ATACANTUM !
Fum alb dinspre Copou - atacantul mult așteptat a semnat cu CSMS Iași. Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a făcut istorie în tricoul lui FC Vaslui, devenind cel mai bun marcator străin din Liga 1, cu 61 de goluri marcate în 113 partide, a semnat un contract valabil pe 1 an cu CSMS Iași, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.
Atacantul de 33 de ani, care a jucat de-a lungul carierei pentru Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich sau Paços Ferreira, a ajuns în România în 2009. A devenit în scurt timp jucătorul exponențial al celor de la FC Vaslui, un lider în teren, purtând banderola de căpitan, și un marcator înnăscut: 27 de goluri în 33 de partide disputate în Liga 1 în sezonul 2011/2012!
Deși a fost mereu în vizorul Stelei, după despărțirea de FC Vaslui, Wesley a ales să plece la Al Hilal, pentru care a evoluat în 2013, marcând 11 goluri în 10 meciuri! În 2014 a evoluat în prima ligă din Columbia, la Millonarios.Îi urăm "Bun venit" la această nouă experiență în prima ligă din România și, bineînțeles, cât mai multe reușite în tricoul CSMS IAȘI!”, se spune pe site-ul CSMS Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu