duminică, 3 august 2014

“Aristocraţii” din Bucium, alături de Clubul Sportiv CFR Iaşi



Doar cu câteva zile înaintea turneului masculin de tenis “Trofeul Municipiului Iaşi”, competiţie din calendarul mondial ITF organizată de CS CFR Iaşi, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis şi Primăria Municipiului Iaşi, omul de afaceri Romeo Haman s-a oferit să fie alături de conducerea clubului ceferist moldav, mai precis ca partener în cadrul secţiilor de tenis de câmp şi popice.
Situată în Iaşi, într-o zonă rezidenţială, Pensiunea-Restaurant ARISTOCRAT, de pe strada Bucium nr. 61, din zona blocurilor ANL, va fi o gazdă ospitalieră tuturor celor care vin cu “recomandare” din partea Clubului Sportiv CFR Iaşi şi în primul rând sportivilor, antrenorilor şi celor care participă la turneul internaţional de tenis ITF, din perioada 9-17 august 2014, competiţie care va fi găzduită de arenele CFR Iaşi.
La preţuri modice, Pensiunea-Restaurant  ARISTOCRAT Iaşi oferă clienţilor varianta ideală între cazare şi masă, prin îmbinarea perfectă a tuturor facilităţilor. Cazare în camere spaţioase, mobilate superb, internet wireless în toată pensiunea,  terasă, grădină de vară, saună şi piscină (în curând), parcare proprie.
Pensiunea de trei stele ARISTOCRAT are o capacitate de cazare de 20 locuri, dispuse în 9 camere. Dintre acestea, cinci sunt cu pat matrimonial şi pot fi rezervate în regim single sau double, două sunt cu 2 paturi individuale şi pot fi rezervate în regim twin, iar două camere sunt cu un pat dublu şi un pat single şi pot fi rezervate pentru 1, 2 sau 3 persoane.
Facilităţile pensiunii sunt următoarele: internet wireless, room service, sală de mese, seif la recepţie, grătar / barbeque, RENT-A-CAR, servicii de secretariat oferite gratuit (fax, imprimantă, scanner), plasmă TV în restaurant, parcare proprie de 20 de locuri, restaurant cu 120 locuri, grădină de vară cu 60 de locuri, cafe-bar cu 20 de locuri, terasă cu 40 de locuri, iar restaurantul poate fi uşor transformat în sală pentru video conferinţe, cu video proiector şi ecran de 4 mp.
Toate camerele pensiunii sunt de nefumători, dar există şi o zonă specială pentru fumători.
Facilităţile camerelor sunt multiple, precum internet wi-fi, seif, încălzire centrală, aer condiţionat individual, baie cu duş şi hidromasaj, minibar, TV color, antenă satelit.
“Aristocraţii” ieşeni din cartierul Bucium mai oferă clienţilor servicii de menajerie gratuit (spalat şi călcat diverse efecte civile).
Departe de freamătul oraşului, Pensiunea Aristrocrat este şi locaţia perfectă pentru petrecerea sfârşitului de săptămână sau pentru aniversarea momentelor deosebite din viaţa tuturor (evenimente de firmă, revelioane, nunţi, botezuri, party-uri, cine tematice sau alte evenimente).
Restaurantul pensiunii oferă produse gustoase şi delicioase la preţuri accesibile şi de bun simţ.
Iubesc sportul şi am considerat că putem face un parteneriat de excelenţă cu un club valoros, precum CFR Iaşi, care are şi deschidere internaţională. Pentru cei care participă la turneul internaţional de tenis de la arenele CFR Iaşi, de peste puţine zile, putem oferi 20 locuri de cazare la Pensiunea ARISTOCRAT, la un preţ de 130 lei / cameră cu două locuri. Micul dejun va fi gratuit, din partea firmei. Joi, pe 14 august, pensiunea noastră va oferi şi o cină gratuită, pentru 12-15 persoane, pentru cei care vor munci zi de zi la turneul ieşean de tenis, pentru arbitrii, oficiali, antrenori, sportivii reprezentativi. Oferim cazare gratuită la pensiunea noastră, pentru două oficialităţi de marcă prezente, din partea Federaţiei Române de Tenis, la turneul de la arenele CFR Iaşi. Şi asta este doar un început, cu siguranţă că legăturile se vor strânge şi mai mult cu ocazia viitoarelor competiţii sportive de la secţiile de tenis şi popice !”, ne-a declarat sâmbătă, 2 august, aflat într-o vizită de lucru la arenele CFR Iaşi domnul Romeo Haman, amabilul patron de la Pensiunea-Restaurant ARISTOCRAT din Iaşi.
Conducerea CS CFR Iaşi mulţumeşte omului de afaceri Romeo Haman pentru sprijinul oferit clubului sportiv ceferist şi este încrezătoare că parteneriatul va continua şi pe viitor, cu bune rezultate de ambele părţi.  
Pensiunea ARISTOCRAT din Iaşi poate fi contactată la telefoanele 0232.450000 sau 0757.460000 sau prin email la adresa office@pensiunearistocrat.ro. Se poate consulta şi site-ul http://www.pensiunearistocrat.ro.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu