marți, 26 august 2014

CSMS Iaşi triumfă în Cupa Iaşului la futsal



Timp de mai multe zile, Sala Polivalentă şi Sala LPS din Copou au găzduit întrecerile de la Cupa Iaşului la futsal, competiţie ajunsă la ediţia cu nr. 2.
Marţi, pe 26 august, Sala Polivalentă ieşeană a găzduit finalele de clasament, care s-au încheiat cu următoarele rezultate:

- Pentru locurile 7-8: M Desing & Auto Driver Iaşi - FC Dacia Iaşi 17-4.
- Pentru locurile 5-6: Penitenciarul Iaşi - Dedeman Iaşi 9-8 (6-6, 3-2 la loviturile de departajare de la 6 metri).
- Pentru locurile 3-4: EBS Iaşi-Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi Iaşi 10-9 (5-5, 5-4 la loviturile de departajare de la 6 metri).
- Pentru locurile 1-2: CSMS Iaşi - Lis Affair Tomesti 2-1.
Într-un meci extrem de spectaculos, evoluţia scorului a fost următoarea: 0-1 (Gabi Haută), 1-1 (Radu Pisică), 2-1 (Radu Guţu).
A urmat festivitatea de premiere a competiţiei, pe podium fiind clasate echipele:
1. CSMS Iaşi
2. Lis Affair Tomeşti (jud. Iaşi)
3. EBS Iaşi.
Printre cei 100 de spectatori aflaţi în tribunele Sălii Polivalente ieşene s-au aflat deputatul Sorin Iacoban, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal - Ioan Onicaş; managerul Dan “MOPS” Cojocaru, team-managerul Ionel Popa etc.
Pe 6 septembrie începe Liga I de futsal, cu un meci greu pentru CSMS Iaşi, în deplasarea de la Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.
Echipa ieşeană îi are pe banca tehnică pe antrenorii Nelu Stancea (principal, care în această vară s-a despărţit de naţionalele României de seniori şi tineret la futsal) şi Florin Nichifor (secund), delegatul formaţiei din Copou fiind Ştefan Tudorache.Team-managerul grupării ieşene este Ionel Popa.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu