vineri, 8 august 2014

Doar două din trei în Europa League


Sursa foto: UEFA

Joi seara au avut loc meciurile din returul Ligii Europa la fotbal, acolo unde echipele româneşti Astra Giurgiu, CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti au încercat calificarea în faza play-off.
Chiar dacă au evoluat în deplasare, Astra şi Petrolul au câştigat partidele disputate în Cehia şi s-au calificat în turul următor, dar CFR Cluj, chiar dacă a jucat pe teren propriu a pierdut partida susţinută contra belaruşilor din Minsk şi a ratat promovarea în play-off. Au fost consemnate rezultatele:
- Slovan Liberec - Astra Giurgiu 2-3 (2-1), în tur 0-3
Au marcat: Šural ’45 şi Obročník ‘45+3, respectiv Enache ’37, Rus ’83 şi Bukari ’89.
- CFR Cluj - Dinamo Minsk 0-2 (0-1) în tur, 0-1
Au marcat:  Stasevich ’71 şi Udoji ’81 (din penalty). În min. 25, clujeanul Rada a fost eliminat.
- FC Viktoria Plzeň - Petrolul Ploieşti 1-4 (1-3), în tur 1-1
Au marcat: Pilař ’40, respectiv Filipe Teixeira ’20, Adrian Mutu ’38, Pablo De Lucas ’43 şi Tamuz ’69. După victoria din Cehia, Petrolul va juca duminică, de la ora 19.00 la Iaşi, în cadrul rundei a III-a de campionat, contra CSMS-ului din Dealul Copoului.
Tragerile la sorţi pentru meciurile din play-off, din Liga Campionilor şi Europa League vor debuta vineri, la ora 13.00, la Nyon, în direct pe Digi Sport 1. Din partea României, în urne se vor afla Steaua Bucureşti, respectiv Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti.
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu