joi, 7 august 2014

S-au scumpit biletele la meciul CSMS Iaşi-Petrolul Ploieşti



Duminică, 10 august, de la ora 19.00, într-un derby al rundei cu nr. 3 din Liga I de fotbal, stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului va găzdui partida dintre CSMS Iaşi şi Petrolul Ploieşti. Pentru acest meci, clubul CSMS Iaşi a elaborat următorul comunicat:
“Pentru a evita aglomeraţia, la sugestia publicului spectator, CSMS Iaşi pune în vânzare bilete pentru meciul CSMS Iaşi - Petrolul Ploiesti, din cadrul etapei a III-a a Ligii I de fotbal, sâmbăta, de la ora 10.00 la 18.00  şi duminică, în ziua meciului, de la ora 10.00 până la ora meciului (19.00), la casele de bilete de la Stadion. Preţul biletelor este:
Peluzele A şi B -15 lei
Tribuna A şi B - 25 lei
Tribuna 0A şi 0B - 35 lei
Tribuna 0 - 55 lei.
Pentru a evita aglomeraţia din preajma începerii meciului, suporterii sunt rugaţi să îşi achiziţioneze bilete din timp”.
De remarcat că preţul biletelor a fost mărit cu 5 lei pentru fiecare categorie, faţă de meciul anterior de pe stadionul din Copou, dar prezenţa unei echipe europene la Iaşi, cu internaţionalul Adi Mutu şi nu numai în teren, cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică a prahovenilor, poate merită acest lucru !
La CSMS Iaşi nu vor putea juca Bole Lukacs şi Liviu Mihai, care sunt accidentaţi, iar transferul definitiv al lui Ţigănaşu în Copou nu s-a mai realizat, el plecând la clubul "mamă", Astra Giurgiu. Este posibil însă debutul ca atacant al lui Wesley, care a primit "cartea verde" din Columbia şi este apt de joc pentru CSMS Iaşi !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu