sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Adunarea generală a APSR a îmbinat utilul cu plăcutul


Sala de conferinţe Berlioz din cadrul IBIS NORD Hotel din Bucureşti a găzduit vineri, pe 14 noiembrie 2014, Adunarea Generală anuală a Asociaţiei Presei Sportive din România. Au participat 40 de ziarişti sportivi din toată ţara, Iaşul fiind reprezentat de Dan Teodorescu (coordonatorul Filialei Iaşi din cadrul APSR), Gheorghe Şoană, Dan Dobrescu şi noul membru APSR Clement Nemesniciuc, redactor sportiv la Tele Moldova Iaşi şi fostul rugbyst al echipei Poli Agro Unirea Iaşi în anii din urmă.
Preşedintele Dumitru Graur a prezentat raportul de activitate, inclusiv cel financiar pe ultimul an şi a menţionat liniile directoare pe viitor.
La Adunarea Generală din Capitală au mai fost prezenţi Doru Dinu Glăvan (preşedintele UZPR), plus preşedintele Răzvan Burleanu şi managerul de dezvoltare Ciprian Paraschiv, din partea FR Fotbal.
Dan Teodorescu a propus organizarea unei competiţii „transfrontaliere” de fotbal la nivel juvenil la Iaşi, cu participarea echipelor din Iaşi (România), Chişinău (Rep. Moldova) şi Cernăuţi (Ucraina), lucru însuşit imediat de preşedintele Răzvan Burleanu, care a menţionat că mandatul său la FRF este definitiv şi irevocabil, până în 2018.
Seara, toţii ziariştii prezenţi din ţară şi Capitală au fost invitaţi în sectorul VIP al Arenei Naţionale, unde au vizionat partida de fotbal România-Irlanda de Nord 2-0. Cu ajutorul lui Dan Teodorescu şi Ciprian Paraschiv, dar şi a altor oameni de bine aflaţi la faţa locului, pe stadion a intrat şi „mascota” Petrică Ciobanu (subinginer constructor din Iaşi), cel care a dat mâna cu selecţionerul Anghel Iordănescu şi a trecut apoi în revistă sectorul VIP îmbrăcat în Păcală, Charlie Chaplin şi Napoleon, dorind mult succes tricolorilor ! „Băieţii trebuie să câştige cu 2-0” a spus Petrică Ciobanu înainte de meci, în faţa camerelor TV, şi aşa chiar a şi fost !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu