miercuri, 12 noiembrie 2014

Meciuri de tenis de masă și competiții universitare de șah în Iași!



La Asociaţia Student Sport, calendarul competițional 2014-2015 aduce competiții noi și la fel de multă energie și determinare în consolidarea unei tradiții a sportului universitar. A venit rândul a două sporturi foarte iubite de studenți și, de ce nu, de profesori: tenisul de masă și șahul. O combinație cel puțin interesantă menită să antreneze inteligența.
Prima competiție de tenis de masă a acestui an se va desfășura joi, 13 noiembrie, începând cu ora 10.00 urmând a fi găzduită de sala de sport a Univeristății de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa”, din Iași. La distanță de o zi, respectiv vineri, 14 noiembrie, ora 13.00, în aceeași sală, profesorii și studenții ieșeni sunt așteptați să-și demonstreze abilitățile intelectuale la o partidă de șah. Meciuri demonstrative vor plasa de-o parte și de alta a tablei de șah profesori și studenți. Să vedem dacă  victoria va fi de partea experienței  sau a  tenacității.
Iașiul a fost întotdeauna o gazdă excelentă pentru activitățile Student Sport, iar crosul organizat în această toamnă a fost o veritabilă reușită.  Mulțumirile echipei Student Sport se îndreaptă către domnul profesor Bogdan Anton, din partea Univeristății de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa” Iași, care a dovedit nu doar o implicare totală, ci și o mare pasiune pentru sport, în general.
Următoarele competiții de tenis de masă și șah se vor defășura în tandem, în zile consecutive, în următoarele orașe:  Craiova, Constanța, București. Datele în care se vor desfășura meciurile de tenis de masă sunt următoarele: Craiova (20 noiembrie, ora 10.00, sala de sport  a Universității Craiova), Constanța (pentru etapa zonală – 22 noiembrie, ora 10.00, sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, Constanța), Bucuresti (18 noiembrie, Club IDM, ora 09:00). Turneul final va avea loc la Constanța, pe data de 23 noiembrie, ora 10.00, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv.
Competițiile de șah următoare vor avea loc în următoarele orașe: Constanța (17 noiembrie, ora 14.00, Baza Nautică Ovidiu), București (etapa zonală, Biblioteca Centrală Universitară), turneul final urmând să se desfășoare în aceeași sală, pe data de 26 noiembrie.
Pentru detalii privind înscrierea la aceste competiții, regulamentul competiției și calendarul competițiilor ce vor urma, vă invităm să consultați site-ul Student Sport.
Vă aștepăm cu drag și premii din partea partenerilor noștri: Adidas, Coca-Cola, Cris-Tim, Banca Transilvania.  Mult succes și mult spor(t) tuturor participanților!

* A apărut revista „Student Sport Magazine”

Numărul 1 al revistei de 78 pagini full-color, Student Sport Magazine,  a apărut în luna octombrie 2014 şi ne-a fost transmisă online de Roxana Dumitrache, Consultant Comisia Europeană, de la Bruxelles şi colaborator Student Sport.
Numărul prezentat este excepţional din punct de vedere editorial şi grafic, iar revista este de TOP MONDIAL, fără nici o exagerare.
Cu un cuprins sportiv românesc de mare actualitate, ea a fost coordonată de un colectiv redacţional eminent, din care au făcut parte Iuliana Roibu, Florentin Popescu, Roxana Dumitrache, Ana Maria Niţă, Adrian Socaciu. Editorul a fost Telegraf Consult SRL pentru Asociaţia Student Sport România.
Tiparul a fost executat de Tipografia Arta din Cluj-Napoca.
Editorul coordonator Iuliana Roibu menţionează: „Am coordonat revista Student Sport din convingerea că studenții au nevoie de repere și de apartenență la proiecte și competiții de anvergură”.
Următorul număr va fi editat în ianuarie 2015. Încă de pe acum îl aşteptăm cu multă nerăbdare şi emoţie ! (DAN TEODORESCU, fost în perioada 1969-1974 redactor şef adjunct al revistei universitare ieşene VIAŢA POLITEHNICII)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu