duminică, 9 noiembrie 2014

Popicarii ieşeni au dus tezaurul acasă !

Gyula Veres, două medalii de aur pentru CFR Iaşi
Timp de două zile, pe 8 şi 9 noiembrie, arena din Târgu Mureş a găzduit finalele Campionatelor Naţionale de popice la individual clasic, sprint şi tandem, acolo unde au fost prezenţi şi 8 lansatori de la CFR Olimpia ACB Iaşi, alături de colegii de întrecere de la CFR Cluj, Inter Petrila, Electromureş Tg. Mureş şi CSM Satu Mare.
În cele trei probe de concurs, ieşenii, sub conducerea antrenorului-jucător Remus Antimirescu au cucerit trei medalii de aur din trei posibile, plus două medalii de argint şi una de bronz. Rezultatele finale, pentru cei de pe podium, au fost următoarele:
- Sâmbătă:
Individual clasic (24 concurenţi): 1. Gyula Veres (CFR Olimpia ACB Iaşi) - 624 p.d.;
2. Bogdan Tudorie (CFR Olimpia ACB Iaşi) - 601 p.d.;
3. Vlad Sabău (CFR Cluj) - 589 p.d.
Sprint (29 concurenţi): 1. Costică Ciurdea (CFR Olimpia ACB Iaşi);
2. Boer Laszlo (Electromureş Tg. Mureş);
3. Ion Cercel (CFR Olimpia ACB Iaşi) şi Petruţ Mihălcioiu (CFR Cluj).
- Duminică:
Tandem (16 perechi): 1. Ion Cercel - Gyula Veres (CFR Olimpia ACB Iaşi);
2. Mănel Manea - Bogdan Tudorie (CFR Olimpia ACB Iaşi);
3. Bogdan Dudaş - Vlad Sabău (CFR Cluj) şi Boer Laszlo - Majos Ferenc (Electromureş Tg. Mureş).
La finalul competiţiei, antrenorul formaţiei ieşene, Remus Antimirescu ne-a declarat: "Sunt foarte mulţumit de jocul băieţilor, care au câştigat toate probele de concurs. Aceste rezultate ne prind bine înaintea dublei cu Racing Club Strasbourg, din Liga Campionilor. Sperăm să avem o evoluţie bună şi pe viitor şi învit cât mai mulţi oameni alături de echipa noastră, care de ani buni face performanţă pe plan intern şi internaţional, cu un buget mic, dar cu sportivi cu mult suflet !".
Să mai menţionăm că în optimile de finală ale Ligii Campionilor, CFR Olimpia ACB Iaşi se va confrunta cu multipla campioană a Franţei, Racing Club Strasbourg în două manşe, pe 22 noiembrie (ora 13.00, la arena CFR Iaşi) - acasă şi pe 6 decembrie 2014 (ora locală 13.00, dar 14.00 în România) - în deplasare.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu