luni, 29 decembrie 2014

Antrenorul ieşean Constantin Radu, premiat pentru întreaga activitate la Ploieşti !


Prof. Constantin Radu


Secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, a organizat recent în Sala „Leonard Doroftei”, o acţiune sportivă intitulată „Cupa Moş Crăciun”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti.
În afara sportivelor de la CSM Ploieşti, au fost prezente şi şapte dintre cele mai bune zece gimnaste ale României în anul 2014, conform topului stabilit de federaţia română de specialitate, show-ul ce a durat mai bine de 3 ore oferindu-le tuturor prilejul să prezinte exerciţii demonstrative spectaculoase, la câte două obiecte, la alegere.
Din „Top 10”, au fost prezente Alexandra Piscupescu şi Adriana Teocan (de la CS Olimpia Bucureşti, care şi-au anunţat în urmă cu puţin timp retragerea din activitatea sportivă de performanţă), Andreea Verdeş, Diana Pavel, Laura Aniţei şi Ştefana Popa (toate patru de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi, însoţite de antrenorii Constantin Radu şi Cătălina Radu), Denisa Stoian (CSM Ploieşti).
De asemenea, ansambul ploieştean de la categoria „Mica Gimnastă” a prezentat în faţa publicului local, în mijlocul căruia s-au aflat şi preşedinta FRGR, bucureşteanca Irina Deleanu, alături de antrenorul coordonator al secţiei de gimnastică ritmică din cadrul CSM Ploieşti, Liliana Băescu, exerciţiul ce i-a adus bronzul la Campionatul Naţional şi Cupa României din acest an. Junioarele mici prahovene, vicecampioane naţionale la echipe, au mai oferit exerciţiile ce le-au adus argintul la competiţiile de nivel naţional organizate la Chiajna, în acest an.
Acţiunea de la Ploieşti avut şi un moment special, singurul antrenor de gimnastică ritmică din România, prof. Constantin Radu, de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi, fiind premiat pentru întreaga activitate dedicată acestui sport şi încununată cu rezultate remarcabile pentru clubul din cartierul ieşean Bularga şi pentru gimnastica ritmică românească.
Toate sportivele care au luat parte la eveniment au fost premiate de către organizatori, iar Moş Crăciun le-a acordat la toate participantele doar locul 1.
Mulţumesc organizatorilor din Ploieşti pentru efortul depus în organizarea unui spectacol foarte frumos, acum, spre finalul anului 2014. Este o mare onoare pentru mine să primesc, din partea oficialităţilor prahovene, o diplomă de excelenţă şi o plachetă cu însemnele oraşului pentru activitatea depusă până acum în cadrul gimnasticii ritmice ieşene şi româneşti. Vom continua activitatea de performanţă la CSŞ Anghel Saligny Iaşi şi în 2015, an în care vom organiza la Iaşi o nouă ediţie a Memorialului Gineta Stoenescu, care se va numi Grand Prix Iaşi-România, dar şi Campionatele Naţionale de senioare şi junioare. Pentru că avem multă treabă, vă anunţ că noi am reînceput antrenamentele pe 28 decembrie 2014 şi vom avea antrenament chiar şi în după-amiaza zilei de 1 ianuarie 2015, tot în sala din cartierul Bularga. Performanţa sportivă nu are pauză...”, ne-a declarat astăzi prof. Constantin Radu.
În urma discuţiilor purtate în aceste zile, se preconizează ca o gală a gimnasticii ritmice româneşti să aibă loc în fiecare an, începând cu 2015, la Ploieşti, eveniment susţinut foarte mult şi de prof. Constantin Radu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu