marți, 6 ianuarie 2015

Aniversare pentru TOPKINETO Iaşi !


Sursa foto: Topkineto Iaşi

În data de luni, 12 ianuarie 2015, serviciul de kinetoterapie ieşean Topkineto împlineşte 3 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie aniversară echipa Topkineto organizează la Iaşi o serie de evenimente menite să reamintească rolul asumat de noi în promovarea profesionalismului în vederea obţinerii performanţei atât la birou sau în cabinet, cat şi pe terenul de sport şi în acelaşi timp să mulţumească celor care au fost aproape, fie prieteni, actuali sau foşti colaboratori, studenţi, profesori, pacienți sau clienţi.
În această zi de sărbătoare îi vom avea alături pentru a susţine în faţa noastră prezentări şi workshop-uri practice pe Prof. Dr. Zoltán Pásztai (Universitatea din Oradea), Elena Gheorghiţă (TonusPlus Pilates), George Neculai (Manager IT, 5PointSolutions), Doru Munteanu (Alpinist si maratonist montan) şi pe Prof. Dr. Paula Drosescu (coach/medic, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi). Detalii în curând.
Temele abordate vor fi strâns legate de performanţele personale fizice, profesionale, dar şi de cele mentale, pentru că orice pas înainte de a fi un pas, a fost un gând, o idee.
-EU POT VENI?
DA! La acest eveniment sunt aşteptaţi toţi susţinătorii Topkineto, prietenii, beneficiarii sau partenerii noştri, în esenţă toţi cei care îşi doresc să ne fie alături la aniversare şi să înveţe despre îmbunătăţirea personală, atât pe plan fizic, cât şi mental.
-CÂT COSTA BILETUL ŞI DE UNDE POATE FI CUMPĂRAT?
La acest eveniment "facem cinste". Accesul va fi gratuit şi garantat doar dacă iţi vei înscrie numele pe lista de oaspeţi. Pe lângă accesul gratuit, în pauză, cafeaua, ceaiul, apa şi produsele de patiserie iţi vor reîmprospăta atenţia pentru a doua parte a evenimentului.
Prezența la eveniment îți va fi garantată doar dacă numele tău se va afla pe lista de oaspeți. Acest lucru este posibil doar dacă trimiți un mail conținând numele tău complet la adresa: topkineto@gmail.com
Ne vedem pe 12 ianuarie 2015!
În IAŞI, la Hotelul Traian - Sala Eminescu (intrarea se poate face și prin Hotelul Astoria), în
intervalul orar: 17:00 - 20:00. (Alexandru Lefter, manager Topkineto Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu