marți, 13 ianuarie 2015

CS ENPI Iaşi şi-a premiat laureaţii anului 2014



Clasamentul celor mai buni  sportivi din anul 2014  legitimaţi la clubul de karate tradiţional CS ENPI  Iaşi, care au fost premiaţi de către conducerea grupării patronate de Constantin Adăscăliţei, este următorul:
1. DUMITRAŞ IULIAN
2. POSTOLACHE OCTAVIAN
3. CIUBOTARIU AUREL
4. PINTILIE ANDREI
5. TRUPINA IONUŢ şi LUPESCU ALEXANDRU
6. BALAUR BIANCA
7. BĂLĂIAŞA DRAGOŞ
8. BALTAG ŞTEFANA, TIMOFTE ADINA şi TIMOFTE ANDREEA
9. CROITORU VLAD
10. HUŢANU COSMIN.
În anul 2014, sportivii clubului ENPI au cucerit un număr de 18 medalii (6 medalii de aur, 5 de  argint şi 7 de bronz) - la Campionatele Naţionale şi 8 medalii (5 medalii de aur şi alte 3 de bronz) - la Campionatele Europene.
Doi dintre aceştia au reuşit să puncteze şi în clasamentul celor mai buni sportivi ai judeţului Iaşi, la categoria sporturi neolimpice,  întocmit de D.J.T.S. Iaşi. Este vorba de DUMITRAŞ IULIAN - locul  5 şi POSTOLACHE OCTAVIAN - locul 9.  
Considerăm că 2014 a fost un an bun din punct de vedere al performanţelor sportive şi avem convingerea că 2015 va fi mult mai bun şi datorită revenirii, după o accidentare de aproape un an, a unuia din cei mai consacraţi performeri ai clubului, BĂLĂIAŞA DRAGOŞ”, au declarat CONSTANTIN ADĂSCĂLIŢEI (4 DAN) - preşedintele CS ENPI IAŞI şi instructorul IRINA PASCARU (2 DAN).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu