joi, 8 ianuarie 2015

Donaţii pentru tinerii cu autism din Iaşi !



ONG - ANCAAR Iaşi este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în luna mai 2003, la iniţiativa fundaţiei STAR of HOPE România, de părinţi ai copiilor cu autism. Misiunea asociaţiei este îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu autism şi a familiilor acestora.
- Viziunea: O Românie în care drepturile fundamentale ale personelor cu autism să fie respectate prin crearea şi susţinerea tuturor punţilor de acces la ele.
- Scopul: Abordarea multidisciplinară în îndentificarea, cunoaşterea şi satisfacerea necesităţilor şi drepturilor persoanelor cu autism.
- Beneficiari: copiii, tinerii, adulţii cu autism şi familiile acestora.
- Adresă: Str. Apelor nr. 6, Bl. P7, Sc. C, Punct termic.
- Telefon: 0729. 914094
- Contact: Carmen Ghercă
- Website: www.ancaar-iasi.ro
„Bună ziua şi La mulţi ani 2015 ! Avem nevoie de ajutorul oamenilor de bine legat de proiectul pentru tinerii cu autism de pe Bursa Binelui. Am reuşit să ajungem în finala acestui campionat însă pentru a-l câştiga (ceea ce înseamnă dublarea sumei pe care am reuşit să o strângem) avem nevoie de cât mai mulţi donatori pentru a fi în primele trei locuri. Se poate dona orice suma de bani... Chiar şi 5 lei. Detalii le puteţi găsi pe https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Clubul-pentru-tineri-cu-autism
. Mulţumim mult !”, ne-a declarat astăzi doamna Carmen Ghercă.
Beneficiarii direcți ai proiectului sunt cel puțin 6 tineri diagnosticați cu autism, din județul Iași, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, pentru care nu există prea multe alte alternative de participare activă la viața socială. Tinerii cu autism sunt expuşi riscului excluderii de pe piaţa muncii în lipsa unei pregătiri practice şi a unei supravegheri specializate, de aceea, frecventarea unui atelier de terapie ocupaţională le va creşte capacităţile profesionale şi de socializare necesare în obţinerea şi menţinerea, pe viitor, a unui loc de muncă într-o unitate protejată. Aceștia frecventează deja clubul de terapie ocupațională care se desfășoară printre activitățile asociației, progresele înregistrate fiind concret vizibile. (www.bursabinelui.ro)
DAN TEODORESCU

Un comentariu: