vineri, 16 ianuarie 2015

Florin Prunea (CSMS Iaşi): "RCS & RDS este un partener de încredere. Vom avea o siguranţă"



CSMS Iaşi salută trecerea transmisiilor meciurilor din Liga I şi din Cupa Ligii pe canalele Digi Sport, începând din luna februarie 2015, atunci când toate cele nouă partide ale fiecărei etape vor putea fi urmărite gratis pe canalele Digi Sport, până în 2019, de către toţi abonaţii RCS & RDS.
Preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, e sigur că banii din drepturile TV ce vor ajunge în conturile celor 18 cluburi de pe prima scenă a fotbalului românesc vor face din Liga I o competiţie mai valoroasă.
"Pentru noi, nu poate însemna decât o siguranţă. În vechiul contract, am avut în RCS & RDS un partener de încredere. Noi nu suntem dependenţi 100% din aceste drepturi de televiziune, am ştiut cât să ne întindem. Din păcate fotbalul românesc este în declin. Trebuie învestit în centrele de copii şi juniori, pentru care primim bani şi de la UEFA. Sunt salarii neplătite de şapte luni. Banii care ar trebui investiţi în centre se duc către salarii. Noi am trecut prin faliment şi nu vrem să mai facem acele greşeli", a declarat fostul internaţional român pentru Digi Sport. (Sursa: Digi Sport)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu