vineri, 23 ianuarie 2015

Jocurile olimpice pentru companii și corporații, în perioada 23-25 ianuarie la Poiana Brașov


Sursa foto: Facebook

Peste 800 de participanți din 32 de companii, cele mai multe din Brașov, dar și din București, Tg. Mureș, Craiova, Ploiești, Sibiu, vor participa în perioada 23-25 ianuarie 2015 la cea de a treia ediție a Winter Corporate Games, Jocurilor olimpice de iarnă pentru companii și corporații.
Participanții se vor întrece în nouă sporturi, schi slalom paralel, schi super G, snowboard, tir, volei pe zăpadă, bowling, biliard, tenis de masă și tenis de câmp. 40% dintre participanți sunt femei, iar media de vârstă a tuturor participanților este de până la 35 de ani, a precizat vineri într-o conferință de presă desfășurată la primăria Brașov, Călin Huidu, unul dintre organizatori.
Martin Verlagen, președintele Corporate Games România, a precizat că 16 țări din întreaga lume vor organiza Corporate Games în anul 2015, dar cea mai mare participare, 6.000 de persoane va fi la Tokio. Corporate Games se organizează de 28 de ani pe cinci continente și este echivalentul unei Olimpiade.
"România, ca și parte a Corporate Games, este o țară atractivă. Noi nu ne mulțumim numai cu organizarea edițiilor de vară, iată că pentru al treilea an consecutiv organizăm la Brașov, ediția de iarnă, care este unică în Europa. Intenționăm ca pe parcursul acestui an să avem mai multe ediții regionale în România. Pot să spun că, după aceste manifestări, relațiile dintre companii sunt mult mai calde. Odată la doi ani se organizează o ediție mondială unde sunt invitați cei de la edițiile naționale, iar ediția din 2015 va avea loc la Mexico City", a spus Martin Verlagen.
Întrecerile se desfășoară sâmbătă și duminică de la ora 9,00, în mai multe locații astfel: schi slalom paralel, duminică începând cu ora 9,00, schi super G sâmbătă de la ora 9,00, iar snowboard, sâmbătă de la ora 14,00, toate în partea inferioară a Pârtiei Lupului din Poiana Brașov.
Biliardul se va desfășura la Club Arta din Brașov, în zilele de sâmbătă și duminică, începând cu ora 9,00, iar bowling, la Clubul Agrement din Brașov, sâmbătă și duminică începând cu ora 9,00. Tenisul de câmp se va juca sâmbătă, și duminică de la ora 10,00, la Tenis Arena din Brașov, iar tenisul de masă, la Sala Sporturilor "Dumitru Popescu
Colibași", sâmbătă începând cu ora 9,00. Tot sâmbătă, la Poligonul de Biatlon de la Râșnov vor avea loc de la ora 13,30 întrecerile la tir, iar voleiul pe zăpadă începe sâmbătă la ora 9,00, la Club Rossignol din Poiana Brașov. Festivitatea de premiere și decernarea trofeelor vor avea loc duminică, de la ora 16,00 la hotel Kronwell, din Brașov.
Ca în fiecare an, Corporate Games România susține și un scop caritabil, prin competițiile organizate. Anul acesta, o parte din taxa de participare care este cuprinsă între 19 și 49 de euro, în funcție de sportul preferat, va fi donată echipei care va reprezenta România la Jocuri Paralimpice de la Rio. (Sursa: Agerpres)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu