miercuri, 11 februarie 2015

Concurs de şah la nivel naţional la Palas Mall din Iaşi



În cadrul Campionatelor Naţionale individuale de şah pentru seniori, organizatorii semifinalelor din perioada 2-8 martie 2015, de la Iaşi, anunţă lansarea afişului competiţiei. Campionatul se va desfăşura la un standard excepţional, având în vedere implicarea Congress Hall - Palas Iaşi, prin punerea la dispoziţie a celor două săli, Rossini şi Verdi. Complet separate de centrul comercial, aceste săli asigură condiţii excepţionale din punct de vedere al luminozităţii, liniştii şi securităţii participanţilor! Aqua Carpatica va oferi apa minerală pentru toţi participanţii, pe durata celor 9 runde!
În altă ordine de idei, să menţionăm că Adunarea Generală Ordinară a Federaţiei Române de Şah (preşedinte: deputatul ieşean Sorin Iacoban) va avea loc în data de 13 martie 2015, ora 10:00, în sala "Nadia Comăneci" din sediul M.T.S. - Str. Vasile Conta, Nr.16, Sector 2, Bucureşti.
În caz de neîndeplinire a cvorumului, se reconvoacă Adunarea Generală Ordinară sâmbătă 14 martie 2015, ora 10:00, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi. (Sursa: FR Şah)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu