vineri, 6 februarie 2015

CSMS Iaşi, în cantonamentul din Antalya: A patra partidă disputată, prima înfrângere încasată !


Sursa foto: CSMS Iaşi

După trei partide amicale soldate cu o victorie şi două remize, CSMS Iaşi a încasat astăzi, 6 februarie, prima înfrângere în cantonamentul din Antalya, în meciul pierdut cu 0-2 (0-1) în faţa formaţiei NK Zvijeda Gradacac (Bosnia & Herţegovina).
Antrenorul Nicolo Napoli a început partida cu următorul „11” în cazul formaţiei din Dealul Copoului: Caparco - Voicu, Ciucă, Fl. Plămadă, Ţigănaşu - Ciucur, Mihalache, Enescu, Lukacs Bole - Onduku, Boiciuc. În repriza a doua, au mai evoluat pentru ieşeni portarul
Grahovac şi jucătorii de câmp Mitic, Markovic, Bădic, Coşereanu, Bosoi şi Liviu Mihai, ultimul din min 80.
Sâmbătă, pe 7 februarie, de la ora 19:00, jucătorul CSMS Iași, Alex Crețu, poate debuta în echipa națională a României, în care tricolorii lui Puiu Iordănescu o dispută împotriva naționalei Bulgariei. Partida de mâine, care va avea loc tot în Antalya, va fi transmisă în direct de Digi Sport1.
Următorii adversari pentru CSMS Iaşi, în celelalte meciuri amicale din Antalya (Turcia) sunt: FC Bunyodkor (Uzbekistan) – pe 8 februarie şi Cernomoreţ Odessa (locul 9 în prima ligă din Ucraina) – de 12 februarie.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu