miercuri, 18 februarie 2015

Două confruntări cu „Otomanii” pentru naţionala de futsal a României



Reprezentativa de futsal a României se pregătește de turul principal de calificare la EURO 2016 în două amicale contra selecționatei Turciei. Partidele se vor disputa la Izmit, pe 18 și 19 februarie, ambele cu începere de la ora 18:00.
Pentru aceste jocuri, selecționer Zoltan Jakab (antrenor la FK Odorheiu Secuiesc) a convocat următorii jucători: Vlad Iancu (Autobergamo Deva), Laszlo Klein (KF Odorheiu Secuiesc) – portari, apoi Robert Lupu (căpitan), Marius Cristian Matei, Florin Ignat (toți de la Autobergamo Deva), Gabriel Dobre, Emil Răducu, Dumitru Mimi Stoica, Alpar Csoma (toți de la City'us Tg. Mureș), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași), Adrian Pânzaru (Spicom Sf. Ghoerghe), Manya Szabolcs, Laszlo Szocs (ambii Futsal Klub  Odorheiu Secuiesc).
Robert Florin Matei (Autobergamo Deva) nu va putea face deplasarea în Turcia din cauza unei accidentări.
Reprezentativa de futsal a României va juca, în perioada 18-21 martie 2015, la Călărași, în grupa principală de calificare la EURO 2016, ce va fi găzduit de Serbia. ”Tricolorii” sunt în grupa de la Călăraşi cu Portugalia, Kazakhstan și Georgia. (Sursa: FRF)

6 comentarii:

  1. Când aduceți naționala de futsal la Iași pentru un meci oficial, domnule Teodorescu? Știți bine că s-ar umple Sala Polivalentă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu EU programez meciurile României, ci FR Fotbal şi dl. Valeriu Ioniţă (team-manager). Poate ne ajută în acest caz ieşeanul Ciprian Paraschiv, manager de dezvoltare la FR Fotbal şi cel care coordonează futsalul, fotbalul feminin şi cel de plajă la FRF.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur, știu că nu dvs, sunteți responsabil, însă aveți contact direct cu persoanele implicate și acces la mai multe pârghii decât noi, suporterii. Este o rugăminte să încercați realizarea unor evenimente de nivel superior și la Iași prin posibilitățile de care dispuneți.

      Vă mulțumim și apreciem munca depusă în sprijinul sportului ieșean!

      Ștergere
  3. Promisiuni sunt multe, eu încerc în permanenţă aşa ceva, am reuşit la tenis de câmp, popice şi box, la CS CFR Iaşi. Păcat că Iaşul nu are un complex sportiv de nivel internaţional, iar cel preconizat a se face la Ciric nu are finanţare în prezent...

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am informat pe dl. Ciprian Paraschiv de dorinţa dvs şi a suporterilor ieşeni, de a avea un nou meci internaţional de futsal la Iaşi. Mi s-a răspuns: SIGUR CĂ DA ! Vom vedea dacă promisiunea va fi onorată, dar eu cred că Cip Paraschiv nu va uita promisiunea făcută...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulțumesc pentru vestea bună în numele iubitorilor de futsal din Iași! Așteptăm cu nerăbdare îndeplinirea promisiunii și să ne bucurăm cu toții de spectacol în Polivalenta ieșeană.

      Ștergere