joi, 19 februarie 2015

Penicilina Iaşi începe „sesiunea de examene” !


Sursa foto: Five5online

Voleibalistele ieșene de la Penicilina pot asemăna ultimele șase meciuri din sezonul regulat al Diviziei A1 cu o adevărată sesiune de examene. Aceasta în condițiile în care formația Penicilina Iași va întâlni trei dintre echipele care îi sunt contracandidate la locul 7, respectiv CSM Satu Mare (pe 21 februarie, acasă), Unic Piatra Neamț (25 februarie, în deplasare) și CSM Lugoj (10 martie, acasă). 
Prima confruntare, cu gradul cel mai ridicat de dificultate, deși toate partidele amintite sunt la fel de dificile, va opune ieșencelor gruparea clasată acum pe locul 7, CSM Satu Mare. Meciul se dispută sâmbătă, în Sala Polivalentă, acolo unde elevele „trio-ului” Rareș Puni- Tatiana Popa-Ioan Lazariuc s-au pregătit cu mare intensitate pe durata întregii săptămâni. Fetele de la Penicilina au un singur obiectiv - VICTORIA - și pentru aceasta mizeză pe valoarea lor individuală,  pe omogenitatea sextetului, dar și pe susținerea publicului care este așteptat în număr mare la „Polivalentă”, sâmbătă, 21 februarie, de de la ora 10.30. Vor arbitra Mirel Zaharescu şi Veronica Papadopol (ambii din Galaţi), observatorul partidei fiind Mihai Ioanovici (Bucureşti).
Celelalte meciuri din etapa a 18-a sunt CS Volei Alba-Blaj - CSM Lugoj, CS Dinamo Romprest Bucureşti - CSM Bucureşti (sâmbătă, de la ora 14.00, în direct pe Digi Sport), CS Ştiinţa Bacău - Unic Piatra Neamţ, SCMU Craiova - CSM Târgovişte, CS "U" Cluj - CSU Medicina Târgu Mureş.
Tot sâmbătă, de la ora 14.00, în primul tur din play-off-ul Diviziei A2 Est de volei feminin, se va disputa meciul Ştiinţa Miroslava-CSU Galaţi. Al doilea meci din play-off va fi SCM Piteşti-CSM Focşani, ambele dispute fiind programate după sistemul „2 din 3”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu