duminică, 8 martie 2015

„Acum ori niciodată !”, sloganul fetelor de la Penicilina Iaşi


Vasile Stângă, la sediul ACS Penicilina Iaşi
Pentru voleibalistele de la Penicilina Iaşi, săptămâna viitoare este una hotărâtoare în stabilirea misiunii pentru faza următoare a Diviziei A1, când se va juca pe grupe valorice 1-4, 5-8 și 9-12. Ieșencele vor avea de disputat două partide, ambele la fel de importante. Marți, 10 martie, de la ora 17,00, la Sala Polivalentă se va juca restanța cu CSM Lugoj, iar sâmbătă, în ultima etapă a sezonului regulat, partida cu ultima clasată Universitatea Cluj. Victoriile Penicilinei în cele două jocuri, coroborate cu succesele favoritelor în celelalte întâlniri ale rundei finale, ar duce echipa ieșeană pe locul 7.
Duelul cu CSM Lugoj este cel mai important și mai dificil. Practic, poate fi echivalat cu o finală pentru calificarea în grupa locurilor 5-8. Elevele lui Rareș Puni pot atinge în acest joc nivelul valoric cel mai înalt de care dispun, fapt demonstrat și cu alte prilejuri în acest sezon. Condusă în teren de „vârfurile de lance” Ana Maria Berdilă și Cristina Lungu, Penicilina poate oferi un spectacol sportiv de ținută și un rezultat pe măsură, punând în valoare talentul și altor jucătoare precum Mihaela Stângă, Andra Streșină, Melinda Sipos, Simona Mocanu, Ana Maria Fâcă.
”Publicul constituie un element important al succesului și de aceea este așteptat în număr cât mai mare marți, de la ora 17,00, la Sala Polivalentă. Penicilina reprezintă Iașul și dorim ca toată lumea să se poată bucura de izbânzile noastre”, ne mărturisea Vasile Stângă, președintele ACS Penicilina Iași.
*** MENŢIUNE: Am depăşit 2.900 articole publicate până acum în revista online "SPORT FAN CLUB". Şi nu ne oprim !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu