miercuri, 18 martie 2015

Dansatorii sportivi de la CDS NIKONS Iaşi s-au bronzat la Cupa Brăila


Sursa foto: Dan Marina

Perechea Gabriel Olariu – Lisa Maria Lupu (CDS NIKONS Iaşi) a participat recent la Cupa Brăila la dans sportiv, în organizarea clubului Style Dance. Într-o competiţie cu 246 perechi participante, sportivii ieşeni, antrenaţi de Amira Niculiţă, au cucerit medalia de bronz la clasa D (16-35 ani), într-o întrecere extrem de spectaculoasă, în care s-au dansat Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Quickstep, Samba, apoi Cha Cha Cha, Rumba, Jive.
În Sala Carantina din Brăila, locul de desfăşurare a competiţiei, Olariu şi Lupu s-au mai clasat pe locul 4 la Basic Standard (16-35 ani) şi pe locul 6 la Basic Latino (16-35 ani).
O altă pereche a Clubului de Dans Sportiv NIKONS Iaşi (preşedinte: Mariana Niculiţă), perechea Bogdan Albu Talancă – Andreea Bunduc a fost prezentă la un festival internaţional organizat în Republica Moldova, de vestitul club de dans sportiv Codreanca.
În perioada 21-22 martie, sportivii de la CDS NIKONS Iaşi vor partipa la o altă competiţie pe malurile Dunării, la Cupa Beija Flor de la Galaţi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu