joi, 12 martie 2015

Naţionala României de futsal, în pregătiri pentru calificarea la EURO 2016



Reprezentativa de futsal a României a intrat în cantonament, la Călărași, înaintea jocurilor decisive pentru calificarea la EURO 2016, cu turneul final în Serbia.
În perioada 18-21 martie 2015, în Sala Polivalentă din Călărași, ”tricolorii” conduși de Zoltan Jakab vor participa la turul principal de calificare la turneul final de la Belgrad. România se află într-o grupă alături de Portugalia, Kazahstan și Georgia. Câștigătoarea grupei merge la EURO, în timp ce echipele de pe locul secund și cea mai bună echipă de pe locul 3 din toate cele 7 grupe principale vor juca un baraj în luna septembrie 2015.
Pentru a pregăti jocurile de calificare, jucătorii români au intrat în cantonament de marţi, 10 martie. Lotul convocat este următorul:
- Portari: Vlad Iancu (Autobergamo Deva), Petrișor Tonița (United Galați).
- Apărători: Florin Ignat (Autobergamo Deva), Gabriel Dobre (City'us Tg. Mureș), Florin Matei (Autobergamo Deva), Cristian Matei (Autobergamo Deva), Adrian Pânzaru (Spicom Sf. Gheorghe), Emil Răducu (City'us Tg. Mureș), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași).
- Atacanți: Robert Lupu (Autobergamo Deva), Laszlo Szocs (FK Odorheiu Secuiesc), Dumitru Mimi Stoica (City'us Tg. Mureș), Alpar Csoma (City'us Tg. Mureș), Szabolcs Manya (FK Odorheiu Secuiesc).
Programul turului principal de calificare, din grupa nr. 7 de la Călăraşi arată astfel:
-18 martie: Portugalia - Georgia (ora 15:45), ROMÂNIA - Kazahstan (ora 18:15);
-19 martie: Kazahstan - Portugalia (ora 15:45), ROMÂNIA - Georgia (ora 18:15);
-21 martie: Georgia - Kazahstan (ora 17:00), Portugalia - ROMÂNIA (ora 19:30).
(Sursa: FR Fotbal)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu