vineri, 3 aprilie 2015

CS ENPI Iaşi, medaliat la Europenele de karate tradiţional din Italia



La Napoli, în Italia, s-a desfăşurat recent ediţia a 22-a a Campionatului European de Karate Tradiţional Fudokan Shotokan pentru copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori, printre competitoare fiind şi delegaţia României, din care au făcut parte şi sportivii de la CS ENPI Iaşi, conduşi de preşedintele Constantin Adăscăliţei (4 DAN) şi instructorul Irina Pascaru (2 DAN). Nouă sportivi de la clubul ieşean au păşit în arena de concurs european din Napoli, unde au reuşit să cucerească numeroase medalii, după cum urmează:
TINERET:
- Dragoş Bălăiaşa: medalie de aur la fukugo; medalie de argint la kata individual; medalie de aur la embu masculin, împreună cu Alexandru Lupescu; medalie de aur la kata pe echipe, împreună cu Octavian Postolache şi Alexandru Lupescu; medalie de aur la kumite pe echipe împreună cu Octavian Postolache, Aurel Ciubotariu şi Marc Crecan (sportiv la CS Olimpia Bucureşti).
JUNIORI:
- Alexandru Lupescu: medalie de aur la fukugo; medalie de aur la kata pe echipe, împreună cu Ionuţ Trupina, Vlad Croitoru şi Cosmin Huţanu.
COPII I (12-13 ani):
- Bianca Balaur: medalie de aur la kumite pe echipe, împreună cu Diana Lupu (de la Kodo Galaţi), Andreea Podorică (CS Olimpia Bucureşti) şi Florentina Ion (Arashi Do Brăila); medalie de argint la kihon (termen japonez care înseamnă "baze" - "tehnici fundamentale"); medalie de bronz la kumite individual.
- Cristian Bistriceanu – un onorant loc 4 la kata individual.
Sponsori ai deplasării clubului ENPI Iaşi la Campionatele Europene din Italia au fost Primăria Oraşului Târgu Frumos, SC STELCO SRL, SC TEOVAL SRL, SC AGRO ILMAR SRL, POPAS RAMI, Primăria comunei Ion Neculce, SC ARKAS GRUP SRL, Liberty Tg. Frumos.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu