joi, 30 aprilie 2015

Echipa CS Navobi Iaşi luptă pentru revenirea în Superliga de fotbal feminin !


Echipa CS Navobi Iaşi

CS Navobi va aduce la cunostinta ca sezonul regulat de fotbal feminin Liga I s-a incheiat. Echipa din Iasi a jucat in Seria a II-a si a terminat competitia neinvinsa in 12 partide disputate, cu 11 victorii si un egal, adunand 34 puncte si cu un golaveraj impresionat 105-3!!!!
In seria a 2-a, s-au calificat in play-off urmatoarele 4 echipe, care, conform regulamentului intra in competitie cu jumatate din punctajul din sezonul regulat si golaveraj zero:
1. CS Navobi Iasi - 17 puncte
2. CSS Targoviste - 11 puncte
3. Selena Constanta - 10 puncte
4. Armonia Falticeni - 7 puncte
Din aceasta serie, locul I va promova direct in Superliga, iar locul secund va disputa un meci de baraj cu ocupanta locului 7 din Superliga de fotbal feminin, pentru a stabili cea de a zecea echipa care va completa tabloul de elita a fotbalului feminin din Romania.
Navobi Iasi cu 6 puncte avans fata de locul secund are sanse mari de a reveni din toamna acestui an pe prima scena a fotbalului feminin romanesc.
Duminica, 3 mai, se vor disputa partidele din etapa 1 din play-off, astfel:
- Seria I: Olimpia 2 Cluj Napoca – Independenta Baia Mare şi Vasas Femina Odorheiul Secuiesc – Viitorul Reghin
- Seria a II-a: CS Navobi Iasi – Selena Constanta şi CSS Targoviste – Armonia Falticeni.
Urand mult succes echipelor care vor juca in play-offul Ligii I de fotbal feminin, va invitam duminica, 3 mai, orele 11.00, sa fiti alaturi de echipa ieseana Navobi care va disputa primul meci din play-off in compania formatiei de pe litoral, Selena Constanta. Partida se va disputa pe terenul sintetic din cadrul Complexului Emil Alexandrescu din Copou si va fi condusa de Valentin Lungu, asistat de Ionut Melinte si Adrian Condurache, toti din Iasi. Intrarea la meci este libera.
"Am muncit mult ca sa castigam seria si va marturisesc sincer ca nu a fost usor sa motivezi si sa faci performanta cu persoane care fac de placere acest sport. Avem o echipa tanara, talentata, unita si care poate face performanta in fotbalul feminin national si international daca va fi sustinuta si incurajata. Multumim celor care ne-au fost pana acum alaturi si invitam si pe toti acei care vor sa investeasca intr-o echipa frumoasa din toate punctele de vedere si care poate fi un ambasador pentru orasul nostru !", a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iasi. (Comunicat de presă din partea Clubului Sportiv Navobi Iaşi).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu