joi, 23 aprilie 2015

Locul 4 la Cupa FMF pentru Selecţionata regiunii Moldova (România)




Turneul internațional de futsal “Cupa FMF” a avut loc în Republica Moldova, acolo unde a participat şi selecţionata regiunii Moldova (România), alcătuită în marea sa parte din jucătorii echipei CSMS Iaşi.
Turneul internațional de futsal “Cupa FMF” a fost consacrat aniversării a 25 de ani de la fondarea Federației Moldovenești de Fotbal, iar la competiție au participat naționalele Republicii Moldova, Azerbaidjanului, Greciei și Selecționata regională a Moldovei din România.
În finala mică de joi s-a disputat meciul România-Grecia 5-5 (4-1), după ce scorul a fost 5-1 la un moment dat pentru tricolori, prin golurile marcate de ieşenii Pisică, Despan - 2, gălăţeanul Ivan şi ieşeanul Cataramă. Pentru moldovenii din dreapta Prutului au evoluat: Ioan Grigoraş – Radu Pisică, Narcis Cataramă (căpitan), Cătălin Ivan, Adrian Pânzaru, apoi Marius Chiriac, Andrei Despan, Bogdan Baboi, Ştefan Tudorache. Antrenor: Nelu Stancea. La penalty-urile de departajare a câştigat Grecia, cu 3-1, care s-a clasat în final pe un nemeritat loc 3.
În finala mare, Rep. Moldova - Azerbaidjan 1-1, iar apoi a fost 1-0 la penalty-urile de departajare pentru moldovenii din stânga Prutului, care au dobândit trofeul pus în joc. Clasamentul final a fost următorul: 1. Rep. Moldova; 2. Azerbaidjan; 3. Grecia; 4. Sel. Regiunii Moldova (România). Echipele şi jucătorii au primit cupe şi medalii din partea organizatorilor. Din delegaţia ţării noastre au mai făcut parte ieşenii Ionel Popa şi Sergiu Melinte, dar şi bucureşteanul Valeriu Ioniţă, team-managerul naţionalei României la futsal. Alături de tricolori s-a aflat în final şi moldoveanul cu dublă cetăţenie Serghei Burduja, care este şi portarul echipei CSMS Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu