marți, 5 mai 2015

CS Navobi Iaşi, duzină de goluri în faţa dobrogencelor de la Selena Constanţa !



Navobi Iasi a inceput fulminant play-off-ul Ligii I de fotbal feminin, invingand categoric, cu 12-0 (8-0), pe Selena Constanta. Golurile iesencelor au fost inscrise de Teodora Placinta (şase goluri în min. 5, 7, 17, 19, 34, 44), Lidia Havristiuc (trei goluri in min. 15, 27, 80), Monica Bentoiu (două goluri in min. 56, 58) si Ana Foia (un gol în min. 60).
De cealalta parte, constantencele au avut cateva oportunitati de a marca la inceputul primei reprize, dupa care, lipsa de experienta si pregatire si-a spus cuvantul, cedand total jocul in favoarea iesencelor.
Remarcam revenirea in echipa din Dealul Copoului a Georgianei Ilas (care a suferit cu 2 luni in urma o accidentare la ligamentele de la genunchi), precum si aparitia tot mai deasa in teren a tinerelor jucatoare Ana Proca, Ana Tatarusanu, Iulia Zamfir, Iulia Istrate de la echipa de junioare a clubului antrenata de Larisa Ambrosie.
In concluzie, Navobi a castigat un meci ce parea mult mai dificil la inceput, la un scor care ne scuteste de alte comentarii.
CS Navobi Iaşi a aliniat formatia: Cojocaru (’70 Tatarusanu) – Ciobanu (’60 Zamfir), Scortanu (’46 Barau), L. Ambrosie (capitan), Gheorghita – Ilas (’75 Istrate), Havristiuc, Bentoiu – Grigoras (’60 Proca), Placinta, Foia. Staff: Adrian Ambrosie (manager), Andrei Ilasca (antrenor), Sorin Comisu (antrenor de portari), Alin Betiuc (kinetoterapeut), Cristian Ambrosie (director sportiv), Dr. Crivoi Augustin (medic).
“Am abordat foarte serios aceasta partida si cred ca fetele au principalul merit in victoria de astazi, deoarece au muncit mult, au respectat indicatiile noastre si au reusit goluri spectaculoase. Asteptam cu nerabdare urmatoarele partide si speram sa obtinem cat mai repede tichetele pentru Superliga Nationala de fotbal feminin!”, a declarat la finalul jocului prof. Adrian Ambrosie, manager la Navobi Iasi
In cealalta partida din play-offul serii a 2-a: CSS Targoviste – Armonia Falticeni 9-0.
Clasament:
1. Navobi Iasi - 20 puncte (golaveraj 12-0);
2. CSS Targoviste - 14 puncte (9-0)
3. Selena Constanta - 10 puncte (0-12)
4. Armonia Falticeni - 7 puncte (0-9)
Urmatoarea etapa din play-off-ul Ligii I, seria a II-a: Selena Constanta – CSS Targoviste şi Armonia Falticeni – Navobi Iasi.
În turneul play-out din Liga I, seria a II-a: Viitorul Buzau – CSM Pascani 3-1.
(Sursa: CS Navobi Iasi)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu