duminică, 17 mai 2015

Dumitru Graur a fost reales preşedintele Asociaţiei Presei Sportive din România !



Sâmbătă, 16 mai a.c., în sala de conferinţe ENESCU a Hotelului Ibis Nord din Capitală a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Presei Sportive din România pe anul 2015. La începutul adunării a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului ziarist sportiv Valeriu Ştefan (Radio România Iaşi). Apoi a fost prezentat raportul în cei 4 ani de mandat al preşedintelui APSR, Dumitru Graur, a fost aprobat bilanţul financiar şi  a fost descărcat de sarcini vechiul Consiliu APSR. După care s-a trecut la numărătoare voturilor de către o comisie alcătuită din Gheorghe Şoană (Iaşi), Ioan Stan (Reşiţa) şi Daniel Pop (Maramureş). În urma celor 176 de voturi exprimate, dl. Dumitru Graur a fost reales în funcţia de preşedinte al APSR pentru încă un mandat de 4 ani, 2015-2019. Componenţa noului Consiliu al APSR a fost stabilită în modul următor:
Pentru funcţia de preşedinte (1): Dumitru Graur – 169 voturi.
Pentru funcţia de vicepreşedinte (1): Vlad Enăchescu – 156 voturi, Marian Vâlvoi – 15.
Pentru funcţia de secretar general (1): Romeo Chiriac – 138 voturi, Cătălin Tudose – 35, Gheorghe Eliad – 1 vot.
Pentru funcţia de membru al Consiliului (4 posturi): Cătălin Cârnu – 157 voturi, Emil Grădinescu – 155, Alexandru Enciu – 136 şi Narcis Drejan – 112; au mai primit voturi Cătălin Tudose – 76, Marian Vâlvoi – 39 şi Gheorghe Eliad – 28.
La lucrările Adunării Generale de alegeri au mai participat Emanuel Fântâneanu, membru al Comitetului Executiv al AIPS şi Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.
Din partea Filialei Iaşi-Vaslui au fost prezenţi la AG a APSR de la Bucureşti zisriştii Dan Teodorescu, Gheorghe Şoană, Sorin Cotlarciuc, Clement Nemesniciuc, respectiv Val Andreescu. "Vă chem din nou pentru redobândirea demnităţii de gazetar sportiv !", a menţionat în final vechiul, dar şi noul preşedinte APS România, Dumitru Graur. 
Să mai menţionăm că AG a APSR susţine UZPR şi pe preşedintele Doru Dinu Glăvan în demersul său de a convinge clasa politică din România că jurnalismul este un factor de creaţie şi trebuie tratat ca atare !
(CONSILIUL APSR & DAN TEODORESCU)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu