luni, 18 mai 2015

Ieşeanca Andreea Prisacariu, dublă campioană naţională la tenis de câmp


La Ploieşti s-au desfăşurat Campionatele Naţionale Individuale de Vară (U 16) la tenis de câmp, sub arbitrajul lui Sergiu Vladu şi sub egida FR Tenis. La feminin, printre sportivele aflate în concurs a fost şi ieşeanca Andreea Prisacariu, în prezent la clubul Daimon TC Bucureşti şi componentă a lotului naţional de junioare al ţării noastre.
În finala probei de simplu, Andreea Prisacariu (cap de serie nr. 3) s-a impus în faţa jucătoarei Ioana Gună (CS Dyadora Timişoara, nr. 8) cu scorul de 6-3, 6-4 şi a dobândit trofeul pus în joc şi titlul naţional.
Nu a fost singurul titlu câştigat la Ploieşti de Andreea Prisacariu, ieşeanca antrenată în Capitală de Alex Cojocaru, împreună cu Selma Cadâr (LPS-CSŞ Constanţa, nr. 1) impunându-se şi în finala probei de dublu feminin în faţa cuplului Ioana Gună / Nicole Tătăruş cu scorul de 3-6, 6-4, 10-4. La dublu mixt, perechea Andreea Pricasariu / Alexander Simion (Daimon TC Bucureşti) a ajuns până în sferturile de finală ale competiţiei, unde a pierdut în faţa câştigătorilor probei, Ioana Gună şi Vlad Dancu, cu 6-4, 3-6, 4-10. Tenismenul Vlad Dancu (AS Tenis Club Bucureşti) a câştigat şi proba de simplu masculin şi a fost finalist şi în cea de dublu masculin, alături de Valentin Popescu (SCM Deva).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu