luni, 25 mai 2015

În Dealul Copoului: Suporterii iubesc echipa locală, nu pe cea din capitală !



Referitor la meciul de joi seara, dintre CSMS Iaşi şi Steaua Bucureşti, din ultima etapă a Ligii I de fotbal, am primit din partea lui Sergiu Melinte, marketing manager la clubul de fotbal moldav următorul comunicat de presă:
"Suporterii iubesc echipa locală, nu pe cea din capitală !
RIDICAŢI POSTERELE CÂND INTRĂ ECHIPELE PE TEREN !
Da, aşa este !  Da, aşa trebuie să fie ! DA, încurajaţi echipa oraşului, încurajaţii pe cei pe care i-aţi văzut cu bune şi cu rele. Ei sunt cei care v-au dat satisfacţia acestui retur fantastic, ei merită încurajaţi ! În general la astfel de meciuri, cu echipele din capitală vin mulţi suporteri ai echipelor adverse, dar locul lor este în peluza din nord, sectorul oaspeţilor, restul stadionului din IAŞI ar trebui să fie plin de IEŞENI, care să strige la unison IAŞIUL, IAŞIUL ! Am încercat să vă fac să cântaţi imnul, dar se pare ca mulţi nu îl ştiu ! L-am scris în revistă, dar … ! Acum e simplu: IAŞIUL, IAŞIUL !
Intră pe teren echipele de la vestiare, tot stadionul RIDICĂ  deasupra capului posterele cu chipurile jucătorilor echipei CSMS IAŞI ! Ce frumos ! Jucătorii se simt mândri de voi, spectatori, suporteri , fani adevăraţi ! Arătaţi-le că îi preţuiţi şi că sunteţi mândri de ei, RIDICAŢI POSTERELE CÂND INTRĂ ECHIPELE PE TEREN ! Un spectacol care va fi apreciat fără doar şi poate !
Acest editorial va apărea în prgramul de joc, ar fi interesant dacă oamenii ar afla şi din ziare că la intrarea jucătorilor să ridice posterele deasupra capului, postere care le vor primi în programul de joc !
Vă mai informăm că biletele pentru meciul de fotbal CSMS Iaşi - Steaua Bucureşti, programat joi, 28 mai, de la ora 20.00, pe stadionul din Dealul Copoului, se vor vinde MARTI şi MIERCURI (orele 10-16) şi JOI (orele 10- 20)".  
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu