luni, 11 mai 2015

Turneu de veterani la arena de popice din Hunedoara


Sâmbătă, pe 9 mai, arena de popice Siderurgica din Hunedoara, reomologată recent pentru întrecerile internaţionale, a găzduit ediţia a III-a a Memorialului Mihai Torok, pentru echipele de veterani (seniori +50 ani). Printre participante s-a aflat şi echipa CFR Olimpia ACB Iaşi (căpitan: Vasile Ţidularu) care s-a clasat pe un onorant loc 5, din 9 formaţii aflate în concurs, cu un total de 1845 popice doborâte. Cei patru lansatori ceferişti ieşeni au fost Aurel Roiu, Mihai Chilaboc, Ioan Dăscălescu şi Florin Dăscălescu. În întrecerile individuale, la 120 bile lansate pentru fiecare sportiv, au mai concurat ieşenii Ioan Herman (cu un total bun, de 489 p.d., cel mai bun rezultat dintre ceferiştii moldavi) şi Mariana Zlăvog (387 p.d.), ultima primind din partea organizatorilor o diploma de excelenţă în competiţia feminină, unde  a ocupat locul 4.
La echipe, pe podium s-au clasat: 1. Siderurgica II Hunedoara – 2061 p.d.; 2. AS Veterani Sibiu – 2019 p.d.; 3. Siderurgica I Hunedoara – 1967 p.d.
La individual, la masculin a câştigat Nicolae Popa (Hunedoara)  - 538 p.d., iar la feminin Doina Westermann (Hunedoara) – 526 p.d.
Arbitrul principal al competiţiei a fost Radu Raită, din Hunedoara.
Pe 27 iunie, echipa CFR Olimpia ACB Iaşi a fost invitată la turneul de popice veterani de la Ploieşti (Cupa Petrolistului), în organizarea formaţiei Petrolul Băicoi.
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu