miercuri, 20 mai 2015

Turneu internaţional la Bucureşti pentru tenismenul ieşean Răzvan Aghion

Turneul internaţional de tenis juvenil "Daimon Cup U12", din cadrul "Tennis Europe Junior Tour" se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti, în cadrul "DAIMON SPORT CLUB", sub conducerea arbitrului principal Ioan Mărginean.
În competiţia masculină participă şi Răzvan Aghion (de la CS CFR Iaşi, care va împlini 12 ani în decembrie 2015), însoţit la Bucureşti de antrenorul şi bunicul său, Vergil Aghion.
La simplu, pe un tablou de "32", Răzvan Aghion a reuşit în primul tur o victorie extrem de preţioasă, după ce l-a învins pe Dan Vasile Duţă cu 1-6, 6-4, 6-3. De remarcat că în setul secund, după un prim act câştigat cu 6-1, Duţă a condus cu 4-2 la game-uri, dar Aghion jr a avut o revenire fantastică şi s-a impus în câştigător !
Miercuri, pe 20 mai, în optimile de finală, ieşeanul Răzvan Aghion l-a întâlnit pe turcul Orhan Gur Umur, în faţa căruia a pierdut cu 3-6, 3-6. De remarcat că, în situaţiile dificile ale partidei, turcul Umur a folosit fel de fel de "şiretlicuri" sportive, care l-au scos efectiv din mână pe Răzvan Aghion, care mai are de învăţat la acest... "capitol" !
În proba de dublu, alături de Alin Mihai Fătu (11 ani, de la AS Tenis Club Bucureşti), Răzvan Aghion a obţinut în prim succes, după 6-2, 7-6 (5) în faţa perechii Mihai Alexandru Coman / David Perju. Miercuri după amiază, în sferturile de finală ale probei de dublu masculin, se va juca meciul Răzvan Aghion / Alin Mihai Fătu - Dan Vasile Duţă / Liviu Gabriel Zamfirache.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu