luni, 29 iunie 2015

CSMS Iaşi, neînvinsă în cantonamentul din Turcia



Aflată într-un cantonament de pregătire la Bolu, în Turcia, echipa de fotbal CSMS Iași a disputat luni, 29 iunie, un meci de pregătire în compania unei selecționate formate din jucători turci care evoluează în ligile inferioare din Germania. În final, ieşenii i-au învins pe turcii din Germania cu scorul de 7-0 (3-0), prin golurile marcate de Ciucă ('5), Golubovic ('16), Mihalache ('20), Goge ('54), Vasile Gheorghe ('59), Boiciuc ('70) şi Lukacs Bole ('72 - din penalty).
Formaţia de start a echipei din Dealul Copoului a fost: Grahovac - Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu - Nuno Viveiros, Mitic, Enescu, Vasile Gheorghe - Ştefan Grigorie, Golubovic.
După pauză au mai jucat: din min. 46 - Lukacs Bole, Goge, Crețu, iar din min. 65 - portarul Grecu, Bosoi, Moisii, Bădic, Takacs, Chelaru şi Boiciuc.
În primele două jocuri de verificare, CSMS Iași a obținut o victorie, cu 5-1 împotriva unei selecționate formate din jucători africani și un egal, 2-2, contra vicecampioanei Georgiei, Dinamo Batumi.
În ultimul meci amical din cadrul cantonamentului din Turcia, miercuri, pe 1 iulie, CSMS Iaşi va întâlni la Amkar Perm (Rusia).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu