joi, 4 iunie 2015

Horia Tecău, eliminat în semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros


Sursa foto: Roland Garros (Franţa)

Perechea Horia Tecău / Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 5, a ratat, joi, calificarea în finala probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.
Tecău şi Rojer au fost învinşi, în semifinale, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră şi nouă minute, de cuplul Ivan Dodig / Marcelo Melo, cap de serie numărul 3.
În finală, Dodig şi Melo vor întâlni perechea americană Bob Bryan / Mike Bryan, cap de serie numărul 1, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul italian Simone Bolelli / Fabio Fognini, cap de serie numărul 6.
Pentru performanţa reuşită la Freench Open, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor primi 720 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 112.500 de euro.
Horia Tecău a realizat în acest an cea mai bună performanţă a sa la French Open, după ce în 2011 a ajuns până în sferturile de finală împreună cu suedezul Robert Lindstedt. În afara celor trei finale jucate cu Lindstedt la Wimbledon, între 2010 şi 2012, Tecău a mai ajuns în semifinalele unui Grand Slam în 2012 şi în acest an, ambele la Australian Open. Românul a înregistrat ultima performanţă în echipă cu Rojer.
La dublu mixt, în finală, Lucie Hradecka (Cehia) şi Marcin Matkowski (Polonia) vor întâlni perechea americană Bethanie Mattek-Sands / Mike Bryan, cap de serie numărul 2, care a trecut, cu scorul de 4-6, 6-3, 10-8, de cuplul Horia Tecău / Katarina Srebotnik (România - Slovenia).
La juniori, în sferturile de finală ale probei de dublu, am consemnat: Dragoş Nicolae Madaras (România) / Louis Wessels (Germania) - William Blumberg / Tommy Paul (SUA) [4] 1-6, 4-6.
În turul al doilea al probei de dublu junioare s-a disputat partida: Caroline Dolehide / Katerina Stewart (SUA) [6] - Aliona Bolsova Zadoinov (Spania) / Elena Gabriela Ruse (România) 4-6, 6-4, 11-9. (Surse: Mediafax şi Tennis Roland Garros)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu