vineri, 3 iulie 2015

De pe locul 324 WTA, ucrainianca Valeriya Strakhova ajunge doar în calificări la Trofeul Municipiului Iaşi




Vineri, 3 iulie 2015, în prezenţa supervisorului ITF Mihai Dumitrescu, la arenele de tenis CFR Iaşi au avut loc înscrierile pe tabloul de calificări în cadrul turneului internaţional de tenis feminin "Trofeul Municipiului Iaşi". De pe locul 324 WTA, ucrainianca Valeriya Strakhova (20 ani) a solicitat şi a primit un wild-card de participare pe tabloul de calificări, având liber în primul tur, alături de sârboaica
Barbara Bonic (locul 734 WTA). Dacă s-ar fi înscris în timp util la turneul de la arenele CFR Iaşi, ucrainianca Valeriya Strakhova ar fi fost nr. 1 pe tabloul principal şi nu în calificări, având cel mai bun loc în clasamentul WTA din toate jucătoarele care vor evolua la Iaşi. Chiar şi aşa, Strakhova are speranţe mari în cadrul turneului ieşean, mulţumind clubului ceferist pentru wild-cardul acordat şi pentru posibilitatea de a evolua la turneul ITF de la arenele CFR Iaşi, din România, cu premii totale de 10.000 dolari.
Pe tabloul de calificări s-au înscris în final 30 de jucătoare din România, Ucraina, Serbia, SUA (una dintre jucătoare care domiciliază în Florida, Stephanie Johnson, a venit să joace tenis, din America la Iaşi, însoţită şi de antrenorul său, care este născut la... Bucureşti !), Bolivia, Republica Moldova.
Sâmbătă, pe 4 iulie, începând cu ora 9.30, pe terenurile 1, 2 şi 4 ale arenelor de tenis CFR Iaşi, din Şos. Naţională nr. 7-9, sunt programate cele 14 partide din turul I al calificărilor, terenul 3 fiind programat doar pentru antrenamente.
Se vor disputa partidele:
Raluca CIUFRILĂ (ROU) vs. Ilona-Georgiana GHIOROAIE (ROU)
Miriam Bianca BULGARU (ROU) vs.Ioana TOANCHINA (ROU)
Ioana GHEORGHIŢĂ (ROU) vs.Maria TOMA (ROU)
Adriana Maria ANDRONACHE (ROU) vs.Mihaela GHIOCA (ROU)
Bianca Elena MIHĂILESCU (ROU) vs.Madison BOURGUIGNON (USA)
Alisa MARTINOV (MDA) vs. Ariana SAKI (ROU)
Noelia ZEBALLOS (BOL) vs. Iulia Maria IVAŞCU (ROU)
Beatrice Andreea PADURARU (ROU) vs. Anca RUSU (ROU)
Ioana GUNA (ROU) vs. Mariana GALBEN (MDA)
Hortencia BIRNBAUMER (BOL) vs. Alina SOLTANICI (MDA)
Branduşa Antonia GRASU (ROU) vs. Alexandra FILIP (ROU)
Stephanie JOHNSON (USA) vs. Andreia BEBERECHI (ROU)
Andreea CULA (ROU) vs.Mădălina GRIGORIU (ROU)
Tatiana EFTENOIU (ROU) vs. Andreea PETEU (ROU)
Duminică vor avea loc finalele din calificări şi cele opt învingătoare vor promova apoi pe tabloul principal de "32", acolo unde vor evolua şi ieşencele Michele Alexandra Zmău şi Andreea Prisacariu, care au primit wild-carduri de participare din partea CS CFR Iaşi şi FR Tenis, la simplu şi dublu.
Directorul de turneu este VERGIL AGHION, antrenor de tenis la CS CFR Iaşi.
La tragerea la sorţi de astăzi de pe tabloul de calificări, din partea jucătoarelor au participat Valeriya STRAKHOVA (Ucraina) şi Ioana TOANCHINA (România).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu