miercuri, 8 iulie 2015

Ieşeanul Daniel Pancu este noul preşedinte al grupării FC Rapid Bucureşti !

Sursa foto: Agerpres
Ieşeanul Daniel Pancu, retras din activitate la finalul sezonului precedent, a fost instalat, miercuri, în funcţia de preşedinte al grupării FC Rapid Bucureşti, a declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX acţionarul majoritar al clubului giuleştean, Valerii Moraru.
"Am bătut palma cu Daniel Pancu. Începând de astăzi este noul preşedinte al Rapidului. Este cea mai bună soluţie pentru acest post la Rapid", a spus Moraru, pentru MEDIAFAX.
Oficialul rapidist a menţionat că este exclus ca Daniel Pancu să mai joace, chiar dacă echipa va evolua în sezonul următor în Liga a II-a. "Pancu s-a retras din activitate. Nu va mai juca, acum este preşedinte", a adăugat Valerii Moraru.
Daniel Pancu, jucător care a evoluat de cinci ori în cariera sa pentru Rapid, va împlini 38 de ani la 17 august, iar la finalul sezonului trecut a anunţat că se va retrage din activitate. Atacantul a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Politehnica Iaşi, Cesena, Beşiktaş, Bursaspor, Terek Groznîi, ŢSKA Sofia şi FC Vaslui.
Formaţia Rapid a retrogradat la finalul ediţiei 2014-2015 a Ligii I, iar antrenorul Cristiano Bergodi şi majoritatea jucătorilor din lot au refuzat prelungirea contractelor care expirau în această vară. Reunirea lotului pentru începerea pregătirilor este programată pentru 20 iulie.
(Sursa: Mediafax)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu