sâmbătă, 4 iulie 2015

Ieşeanul Vlăduţ Simionescu, medalie de bronz la Universiada de la Gwangju



Sportivul Vlăduţ Simionescu, de la CS Politehnica Iaşi, a cucerit sâmbătă, medalia de bronz a categoriei plus 100 de kilograme în competiţia de judo din cadrul Universiadei de la Gwangju (Coreea de Sud).
Vlăduţ Simionescu l-a învins în primul tur pe Po-Yen Lee (Taipei), în sferturi a trecut de estonul Juhan Mettis, iar în semifinale a cedat în faţa japonezului Hisayoshi Harasawa. Ca urmare, a luptat pentru medalia de bronz, pe care a câştigat-o, prin ippon, în disputa cu Yelaman Yergaliyev (Kazakhstan).
În competiţia de judo, România va mai fi reprezentată de sportivii Renata Bucătari, Larisa Florian, Loredana Ohâi, Lorena Alexandra Podelenczki, Andreea Ştefănescu, Remus Lazea, Denis Mititelu, Eduard Nicolaescu şi Emanuel Dorian Rădulescu.
Delegaţia tricoloră mai include sportivi care vor concura la atletism, handbal, tenis de masă, tir sportiv şi Taekwon-Do WTF.
La Universiada de vară de la Gwangju, care se va încheia în 14 iulie, participă peste 20.000 de sportivi din 170 de ţări, în 21 de discipline. (Sursa: Mediafax)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu