marți, 7 iulie 2015

Meci internaţional de fotbal feminin în Dealul Copoului



Echipa ieseana de fotbal feminin Navobi Iasi, promovată în Superligă, va incepe pregatirea pentru noul sezon competiţional cu un puternic joc de verificare cu nationala Republicii Moldova - U17. Partida va avea loc sambata, 11 iulie 2015, orele 10:00, pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iasi.
Alaturi de "veteranele" echipei din Copou, spectatorii ieseni sunt invitati sa vada posibilile achizitii ale verii, Mirela Abălaşei, Loredana Nica, Adina Rognean, Nicoleta Dica (de la echipa Heniu Prundu Bârgăului), Rahela Gangal şi Iulia Mera (de la campioana Olimpia Cluj), dar si alte jucatoare aflate in probe la Iasi.
Suntem extrem de bucurosi ca putem organiza un nou meci international la Iasi. Avem nevoie de astfel de evenimente deoarece Iasul doreste sa devina capitala culturala in 2021, iar sportul poate fi un ambasador eficient in promovarea acestui demers. Echipa noastra mai are şi de castigat pentru ca intalneste un adversar puternic si nu in ultimul rand spectatorii ieseni au ocazia sa vada la Iasi si fotbal feminin international de calitate. Multumesc Federaţiei Române de Fotbal, Federatiei de Fotbal din Republica Moldova si Primariei Municipiului Iasi pentru sprijinul acordat si asteptam cat mai multi spectatori in tribunele stadionului din Copou!”, ne-a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iasi.
Meciul va fi arbitrat de o brigada ieseana condusa de Vlad Baban, asistat de Andrei Diaconu si Ionuţ Melinte, iar lovitura de incepere, ca semn de prietenie intre cele doua popoare si echipe, va fi data de domnul primar interimar Mihai Chirica. Intrarea pe stadionul din Dealul Copoului va fi liberă la acest joc internaţional de fotbal feminin.
Să mai menţionăm că Superliga feminină de fotbal va debuta pe 6 septembrie si va avea in componenta ei 10 echipe .
DAN TEODORESCU (Sursa: CS Navobi Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu