marți, 21 iulie 2015

Succes remarcabil pentru Răzvan Aghion la turneul juvenil din Belgia


După ce a trecut prin "furcile caudine" ale turneului de calificare, ceferistul ieşean Răzvan Aghion a înregistrat marţi, 21 iulie, un prim succes pe tabloul principal al probei de simplu, din cadrul turneului juvenil de tenis (U 12) denumit BATD Tennis Youth Open, de la Ohain / Bruxelles (Belgia).
Însoţit la competiţia belgiană de antrenorul şi bunicul său, Vergil Aghion, elevul Răzvan Aghion, la doar 11 ani şi 8 luni, l-a învins cu categoricul scor de 6-1, 6-3 pe Alexander Blockx (Belgia) şi va juca în turul al doilea cu Lucas Phanthala (Hong Kong), cel care s-a impus în primul tur în faţa lui Sofiane Quaraz (Franţa) cu 6-7 (4), 6-1, 6-3.
Partida Aghion-Phanthala este programată miercuri, 22 iulie, pe terenul 4 al complexului sportiv de la Ohain (Bruxelles), acolo unde turneul U 12 este organizat de TC Odrimont, directorul de turneu este Alfonso Gonzales, iar arbitrul principal este Olivier Buchet.
Până atunci, însă, în după amiaza zilei de marţi, în primul tur de pe tabloul principal al probei de dublu, pe terenul 3 se va juca partida Romeo Bastien (Franţa) / Abedallah Shelbayh (Iordania) - Răzvan Aghion (România) / Louki Nivarlet (Belgia). Turneul din Belgia se va încheia sâmbătă, pe 26 iulie 2015.
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu