marți, 4 august 2015

La Iaşi, Dan Teodorescu îşi lansează volumul "În nopţile cu heruvimi sălbatici"



Volumul beletristic "În nopţile cu heruvimi sălbatici", sub semnătura jurnalistului şi poetului ieşean Dan Teodorescu, redactor şef-editor al publicaţiei de sport şi cultură "Sport Fan Club" şi nu numai, vine ca o încununare a activităţii sale din ultimii ani. Cartea are 240 pagini şi este structurată pe trei mari capitole: Poeme din ciclul "Musteşte pământul" - reportaje literare din ciclul "Iaşi - viitoare Capitală Culturală Europeană" - fotoreportaje din ciclul "De la Est la Vest".
După o prefaţă a scriitorului Mihai Batog-Bujeniţă, în postafaţa volumului apar frumoase mesaje despre cartea în sine şi autorul ei din partea lui Eduard Mattes (Haifa - Israel), Georg Barth (Passau / Bavaria - Germania) şi Vasile Larco (Iaşi - România).
După CV-ul autorului, structurat pe cinci pagini şi unde se menţionează activitatea pe mai multe planuri a ieşeanului Dan Teodorescu, pe ultima copertă a cărţii este publicată poezia "În nopţile cu heruvimi sălbatici", cea care dă şi titlul volumului.
Lansarea volumului menţionat va avea loc în ziua de marţi, 11 august 2015, de la ora 18.00, la pensiunea Aristocrat din Iaşi, din zona rezidenţială Bucium.  Manifestarea va cuprinde şi un program artistic oferit de prietenii autorului, în frunte epigramiştii de la Asociaţia Literară "Păstorel" Iaşi (ALPI), cu actorul şi regizorul Emil Gnatenco, tânăra violonistă Ştefania Turcu, interpreţii de muzică populară şi uşoară Vasile Iftimie, Liliana Costea, Constantin Florescu. Seara "aristocraţilor" ieşeni se va încheia cu o sesiune de autografe oferită publicului larg de jurnalistul şi poetul Dan Teodorescu, cel care, nu peste mult timp va scoate de sub tipar o nouă carte, "Meridianele Sportului Ieşean", care va fi o retrospectivă a sportului din Dealul Copoului în perioada de timp 2012-2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu