marți, 25 august 2015

Legendarul Franco Baresi vine miercuri la Iaşi



În perioada 28-30 august 2015 se va derula la Iaşi ediţia a IV-a a Cupei Magic la minifotbal, competiţie devenită deja o tradiţie în calendarul Federaţiei de Minifotbal din România. Ca în fiecare an, Cupa Magic este organizată la Iaşi de către omul de afaceri Dan Cojocaru (desemnat de curând director tehnic al echipei naţionale de minifotbal), cu câteva zile înainte de startul unui nou sezon al Diviziei Galactice de Bahlui.
Aşa cum ne-a obişnuit şi la precedentele ediţii, Dan Cojocaru a invitat şi in acest an nume mari ale fotbalului italian şi românesc, FRANCO BARESI, respectiv MIODRAG BELODEDICI. „Aşa cum am promis, Cupa Magic a devenit o competiţie respectabilă în calendarul Federaţiei de Minifotbal din România. În fiecare an am reuşit să aducem la Iaşi aproape cele mai bune echipe din ţară, iar în acest an ne dorim să fie la fel. Vor fi premii consistente şi multe surprize pentru echipele participante. Dacă anul trecut l-am avut invitat special pe Paolo Rossi, în acest an simbolurile competiţiei vor fi Franco Baresi şi Miodrag Belodedici”, a declarat Dan Cojocaru.

* PREMIEREA HOLIDAY MAGIC CUP - MIERCURI, ORA 16.30

Italianul Franco Baresi va ateriza la Aeroportul Internaţional Iaşi miercuri, 26 august, la ora 15.20, iar la ora 16.30 va participa la festivitatea de premiere a Cupei „Holiday Magic Cup”, rezervată copiilor. Alături de Baresi, la premiere vor mai participa Miodrag Belodedici şi Florin Cheran, cei doi urmând să sosească la Iaşi marţi seară.
Festivitatea de premiere va avea loc la Magic Stadium, în Tudor Vladimirescu.

* CONFERINŢĂ DE PRESĂ – VINERI, 28 AUGUST, ORA 11.00

Conferinţa de presă care va deschide oficial ediţia a 4-a a Cupei Magic va avea loc vineri, 28 august, ora 11.00, la Magic Sport Pub, în Tudor Vladimirescu. La eveniment vor participa Franco Baresi, Dan Cojocaru (director tehnic al echipei naţionale de minifotbal), Paul Costaş (prim-vicepreşedinte al Federaţiei de Minifotbal din România) şi alţi invitaţi de marcă.
Prima ediţie a Cupei Magic a fost câştigată de echipa locală Magic Iaşi, la a doua ediţie trofeul a revenit echipei Design Construct Braşov, iar anul trecut s-a impus formaţia AS Ploieşti 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu