marți, 18 august 2015

"STEJARII" se pregătesc pentru CUPA MONDIALĂ la rugby !


Sursa foto: FR Rugby
Nationala de rugby a Romaniei a sustinut primul meci de verificare din perioada premergatoare Cupei Mondiale, la Leeds (Anglia ) pe Headingley Carnegie  Stadium, cu formatia Yorkshire CARNEGIE.
Meciul s-a incheiat la egalitate 10-10 (10-3), pentru Stejari punctand VLAICU, care a transformat o lovitura de pedeapsa in minutul 19, 3-0 pentru ROMANIA. Englezii au egalat tot prin transformarea unei lovituri de pedeapsa prin LEONARD, 3-3. Dominarea Sejarilor s-a concretizat prin eseul inscris de flankerul MORRISSON, 8-3, urmat de transformarea dupa eseu a lui VLAICU,10-3, scor cu care se incheie prima repriza, dominata clar de tricolori.
 Antrenorul Nationalei, Lynn HOWELLS a inceput partida cu urmatorul 15, din lotul de 31 de jucatori pe care ii are are la dispozitie in acest turneu de pregatire: Tarus, Capatana, Paulica - Ursache, Drenceanu - Tonita (aflat la a 5-a participare consecutiva la CUPA MONDIALA !), Morrisson, Burcea - Surugiu, Dumbrava - Lemnaru, Vlaicu,Gal, Ionita - Stratila.
Desi au dominat categoric repriza a doua, Stejarii au fost egalati in ultimele minute, prin eseul inscris de FITZPATRIK, 10-8, urmat de transformarea lui LEONARD, 10-10, rezultat cu care se incheie partida. Urmatorul meci de pregatire va avea loc pe 21 august, cand Stejarii vor intalni campioana din GUINNESS PRO 12, EDINBURG RUGBY.

* ŞTIRI din lumea RUGBY-ului:

- NOUA ZEELANDA a cucerit pentru a 13-a oara consecutiv CUPA BLEDISLOE, invingand categoric AUSTRALIA, cu 41-13 !
- Meciuri de pregatire pentru CUPA MONDIALA : IRLANDA-SCOTIA 28-22, ANGLIA-FRANTA 19-14, ARGENTINA-AFRICA de SUD 12-26.
- Partidele din semifinalele CUPEI REGELUI se vor disputa pe 29 august  2015,  dupa urmatorul program : Timisoara SARACENS - UNIVERSITATEA Cluj şi STIINTA ZIMBRII Baia Mare - CSM OLIMPIA Bucuresti.
Gheorghe ŞOANĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu