joi, 20 august 2015

Un prim succes pentru echipa de futsal CSMS Iaşi pe malurile Dunării


CSMS Iaşi la Galaţi
În perioada 20-22 august 2015, Sala Sporturilor "Dunărea" din Galaţi găzduieşte Cupa Dunării - Nicolae Rainea - ediţia 2015 la futsal.
Organizată de către CS United Galați, în parteneriat cu FR Fotbal, Primăria Municipiului Galați și DJTS Galați, această a două ediție a competiţiei internaţionale de fotbal în sală se desfășoara în memoria celui care a fost NICOLAE RAINEA, cel mai titrat arbitru internațional român de fotbal, din toate timpurile.
În afară de gazdele dunărene de la CS United Galaţi, la turneul menţionat participă CSMS Iaşi, Grand Pro Varna (campioana Bulgariei) şi Progress Chișinău (campioana Republicii Moldova).
Este o ultimă etapă de pregătire pentru echipele din Galaţi şi Iaşi dinaintea începerii noului campionat din Liga I de futsal în România, care va debuta săptămâna viitoare, cu 13 echipe în competiţie, iar în afară de cele 11 din sezonul anterior, se mai adaugă acum noile formaţii CS Informatica Timişoara (cu trei jucători de lot naţional în lot - Florin Robert Matei, Robert Lupu şi portarul Vlad Iancu, care au părăsit-o pe Autobergamo Deva) şi Concordia Chiajna (antrenată de Jean Cosac, absolvent al Şcolii de Futsal de la Madrid, din 2009).
Programul competiţiei dunărene se prezintă astfel:
- Joi, 20 august: CSMS Iaşi – Grand Pro Varna (ora 18.00) şi CS United Galaţi – Progress Chişinău (ora 20.00);
- Vineri, 21 august: United Galaţi – CSMS Iaşi (ora 18.00) şi Progress Chişinău – Grand Pro Varna (ora 20.00);
- Sâmbătă, 22 august: CSMS Iaşi – Progress Chişinău (ora 9.00), Grand Pro Varna – United Galaţi (ora 11.00), Festivitatea de Premiere (ora 12.30).
Să mai menţionăm că joi, în meciul inaugural al turneului, după o luptă aprigă, CSMS Iaşi a învins cu scorul de 7-6 (2-1) pe campioana Bulgariei, Grand Pro Varna, care participă şi în UEFA Futsal Cup (Liga Campionilor la fotbal în sală). Golurile ieşenilor au fost reuşite de jucătorii Cataramă, Pisică, Mandea, Alex Pricop, Baboi şi Despan (2). Pentru formaţia din Dealul Copoului au evoluat: Marius Chiriac - Radu Pisică, Narcis Cataramă, Radu Guţu, Alexandru Pricop, apoi Ioan Grigoraş - Andrei Despan, Victor Mandea, Mario Şchiopu, Bogdan Baboi, Jodas Vives Antoni "Toni", Ştefan Tudorache. Antrenori: Nelu Stancea şi Florin Nichifor.
Partida ieşenilor a fost arbitrată de cuplul gălăţean Sebastian Capţan - Marian Carp.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu