duminică, 6 septembrie 2015

Aur şi argint, la culturism, pentru elevii lui Petru Ciorbă


Ieşeanul Sergiu Giantău - campion naţional la Sibiu (Sursa foto: FRCF)

La acest sfârşit de săptămână, Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu a găzduit Campionatele Naţionale la Culturism Seniori, Women Physique, Perechi şi Masters.
La culturism, la cat. 85 kg, medalia de aur şi titlul de campion naţional a revenit lui SERGIU GIANTĂU, de la CS CFR IAŞI, unde este antrenat de binecunoscutul Petru Ciorbă. Pe locurile următoare s-au clasat: 2. ALDEA DAN TRAIAN (CS CENTURION SIBIU); 3. SAND SILVIU IOAN (CS CULTURISM TINERETUL TG. MUREŞ); 4. MOROŞAN ROBERT (BODY GYM DEVA); 5. NALICIADJI VLADISLAV (CS CENTURION SIBIU).
Tot la culturism seniori, dar la cat.100 kg, medalia de aur a revenit lui CONSTANTIN ANDREI IFRIM (CSM IAŞI), urmat pe podium de FORGACI HORAŢIU (CS VOINŢA SEBASTIANO REGHIN).
Câştigătorului Openului la culturism seniori a fost DANIEL RACOVEANU (CS CHAMPIONS GYM BUCUREŞTI), care s-a impus şi la categoria 95 kg.
Să mai menţionăm că MARINELA UNGUREANU (CS CFR Iaşi), pregătită tot de antrenorul emerit Petru Ciorbă, a devenit vicecampioană naţională la bodyfitness masters.
DAN TEODORESCU
*** Vizionaţi aspecte de la CN culturism de la Sibiu doar aici: http://livestream.com/accounts/2814066/events/4311569

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu