joi, 3 septembrie 2015

Recital de goluri în contul formaţiei CSMS Iaşi



În această după amiază de joi, 3 septembrie, echipa de fotbal CSMS Iași a disputat un meci amical caritabil, la Adjud, cu echipa locală FCM.
Organizatorii au anunţat că toate fondurile strânse în urma acestui meci vor fi donate lui Marcel Cârcel, fostul jucător de la Locomotiva Adjud şi Unirea Focşani. Acesta se confruntă cu mari probleme de sănătate şi este internat într-un azil de bătrâni din oraşul Mărăşeşti.
Cu ocazia acestei partide, antrenorul Nicolo Napoli l-a introdus în teren şi pe noua achiziţie, fundaşul brazilian Joao Paolo Dantas, în centrul liniei de apărători.
După un meci spectaculos, cu multe goluri la activ, toate reuşite de echipa oaspete, CSMS Iaşi a învins pe FCM Adjud cu scorul de 8-0 (3-0), prin golurile reuşite de Liviu Ganea ('17 şi '74),  Viveiros ('29 şi '55), Creţu  ('44). Bosoi ('67 şi '86) şi Boiciuc ('61).
Echipa de start a ieşenilor a fost următoarea: Caparco - Voicu, Mihalache, Dantas, Bădic - Viveiros, Vasile Gheorghe, Creţu, Goge - Liviu Ganea, Golubovic. Au mai jucat: Hotoboc - Mitic, Frăsinescu, Ciucă, Bosoi, Enescu, Şt. Grigorie, Boiciuc.
Miercuri, pe 9 septembrie, de la ora 21.45, în turul I al Cupei Ligii-Adeplast, în Dealul Copoului este programată partida dintre CSMS Iaşi şi CFR Cluj.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu